2.7.09

Vicis....?


"excessiva afició a alguna cosa, especialment si és perjudicial"
Doncs si, fumo... i encara que no ho sembli, m'encanta mossegar-me les ungles (és com menjar pipes de carbassa i les mandonguilles casolanes de la meva mare .... comences a menjar-ne una i ja no pares). També em passa amb un bon llibre, que no el puc deixar de llegir o quan escolto aquella música especial.... És un vici consultar la wikipedia quan tinc dubtes (massa sovint), tenir a mà un diccionari de català i "malgastar temps" en aquest bloc que tant m'aporta i m'ensenya.... Més que vici -obsessió- és sortir amb la càmera a fer fotos, ensenyar-te a a fer-les i que me les regalis.... I, parlant de tot i de res, escolta'm bé: un dia d'aquests ho deixo, paraula.... _________________________________________________________
"excesiva afición a algo, especialmente si es perjudicial"
Pues sí, fumo... y aunque no lo parezca, me encanta morderme las uñas (es como comer pipas de calabaza y las albóndigas caseras de mi madre.... empiezas a comer una y ya no paras). También me pasa con un buen libro, que no lo puedo dejar de leer o cuando escucho aquella música especial.... Es un vicio consultar la wikipedia cuando tengo dudas (demasiado a menudo), tener a mano un diccionario de catalán y "trabajar" en este blog que tanto me aporta y me enseña.... Más que vicio -obsesión- es salir con la cámara a hacer fotos, enseñarte a hacerlas y que me las regales.... Y, hablando de todo y de nada, escúchame bien: un día de estos lo dejo, palabra....

16 comentaris:

Sergi ha dit...

Vici les mandonguilles? No dona! Fumar si que és un mal vici, però les mandonguilles no les deixis, eh?

Imogen ha dit...

Culpable, jo també fumo. Les ungles me les vaig deixar de mossegar fa uns quants anys, aixó sí.
Tu deixa el vici que vulguis però el de fer fotos no eh?? a veure si tindrem un disgust, jeje.
Petons!

Cris (V/N) ha dit...

*Xexu.... tu no has tastat les mandoguilles de la meva mare.... amb samfaina, amb all i julivert.... ñam!! Una abraçada i bon cap de setmana :)
*Imogen.... ja veus que el tema fotos es més que vici, passió-obsessió.... Petons gordos nena :) (per cert, aquesta foto i la que surt com a imàgen "meva" me les ha fet la meva filla.... té traça la tia, oi?)

Paco ha dit...

yo no he fumado nunca, bueno si... pero de forma pasiva, así que te invito a que hagas lo mismo. (buena foto)

saludos

Cris (V/N) ha dit...

*Paco, que afortunado.... ojalá no hubiera empezado nunca, la verdad.... pero ahora con las vacaciones lo intentaré.... cuanto menos "reducir" consumo :) un saludo!!

Naia ha dit...

Espero que cuando digas de dejarlo te refieras al tabaco, eso es algo en lo que no estas sola, me declaro culpable tambien. Y respecto a tus otros vicios...que duren, que esos son buenos:) Petons maca.

Cris (V/N) ha dit...

*Naia.... sí, de momento el tabaco, el resto, que espere.... :) muxus polita & zorionak!!!

Araceli Merino ha dit...

Ho vols deixar? Tot? Cap vici? Ostres, Entre les lleis cada cop més restrictives, les multes més cares i més sovientajdes, les tarifes cada cop més altes, la crisi... i a més et vols quedar sense vicis?
En tot cas fumar que costa pasta i salut. La resta... creu-me, no els deixis.

Cris (V/N) ha dit...

*Araceli, fumes??? un paquet de marlboro 3'60 i un camel 3'30.... però és per salut, la meitat de la meva vida fumant.... i la nena no para de demanar-m'ho.... com deia Serrat: "tengo que plantearme muy seriamente dejar de fumar...." Un petó i gràcies per passar

pepa mas gisbert ha dit...

No opino nunca de los "vicios" de los demás, bastante tengo con satisfacer los mios.

Salutacions

DANI ha dit...

Si ho aconsegueixes, ja m'explicaràs el secret ;)

Petons fumetes

Anònim ha dit...

lo mio con el tabaco es una historia de amor desenfrenado, y de momento veo lejos el divorcio..

Cris (V/N) ha dit...

*Alma...s cuánta razón :)
*Dani doncs ho intentaré, al menys això!! :)
*jordim.... el mío es "amor a quemarropa" .... Feliz verano, nos leemos, vale?

Josep M. Ferrer ha dit...

Bona foto. M'agrada el detall del fum!!!

Pandora ha dit...

llevo un año liandome los cigarrillos, fumo una tercera parte de tabaco... y se ha convertido en un ritual, ya no es el gesto automatico y nervioso de antaño.

No has conocido las mandonguilles de la yaya Nati, con piñones dentro... capricho de dioses!

Cris (V/N) ha dit...

*Josep M, moltes gràcies, foto feta x la meva filla de 12 anys.... té bon ull la "mona" :)
*Ness.... un día me pasas esa receta eh? Y lo del tabaco, creo que en ya lo dejaré.... demasiado tiempo con el humo a cuestas.... Besos gordos nena :)