9.1.10

Passant factura....

Per fi, per fi s'han acabat les festes, els dinars, sopars, esmorzars i berenars a tothora.... El meu cos se n'ha resentit, estic tipa de veure menjar allà per on passo, de que encara quedin neules i polvorons al rebost.... No he menjat pas massa de res, però els pantalons no queden tan "monos" com abans.... les cremalleres costen de cordar, i els jerseis semblen més cenyits que de costum.... Si, m'he engreixat. No estic acostumada a menjar coses tan bones com un tortell de nata.... Només va ser un bocí, però sé on s'ha quedat (si, allà on l'esquena perd el nom).... I com no penso menjar-ne cap altre fins els propers Nadals, li vull retre aquest petit homenatge: "Que bo que estaves, però ara, serà la fruita, la verdura i la llet desnatada amb els "specials k" els que hauràn de combatre el teu efecte". No es pot ser massa llaminer sense pagar-ne un preu.... A vosaltres, les festes us han "passat factura"?

________________________

Por fin, por fin se han acabado las fiestas, las comidas, cenas, desayunos y meriendas a todas horas .... Mi cuerpo se ha resentido, estoy harta de ver comida allí por donde paso, de que aún queden barquillos y polvorones en la despensa .... No he comido mucho de nada, pero los pantalones no quedan tan "monos" como antes .... las cremalleras cuestan de subir y los jerseys parecen más ceñidos que de costumbre.... Si, he engordado. No estoy acostumbrada a comer a menudo un roscón de nata.... Sólo fue un cachito, pero sé dónde se ha quedado (sí, allí donde la espalda pierde su nombre).... Y como no pienso probar ningún otro hasta las próximas Navidades, le quiero rendir este pequeño homenaje: "que bueno estabas, pero ahora, será la fruta, la verdura y la leche desnatada con los "specials k" los que tendrán que combatir tu efecto". No se puede ser goloso sin pagar un precio.... A vosotros, las fiestas os han "pasado factura"?

67 comentaris:

Naia ha dit...

Yo tambien tenia ganas de que se acabasen las fiestas, y volver un poco a la normalidad,ains.....que estress, estas fechas, jajaja.
Lo bueno que tengo, es que como una es rara, no me gustan los dulces navideños, asi que por ese lado....los pantalones me siguen quedando monisimos, jajaja.
Y Cris, animo, que para las proximas navidades ya te quedaran bien los pantalones y te podras volver a poner morada :)

Besos guapa:)

joanfer ha dit...

Ostres, docs d'agafar pes, un parell o tres de kilets a mi no hi ha qui mel's tregui... ;P

Però veient tortells (i de nata!!!) com el que has posat, poques ganes em venen de menjar verduretes, fruites i demés... Em sembla que hauré de fer un gran esforç! ;)

assumpta ha dit...

Ni m'en parlis!!!
Entre les festes i els dies de baixa que no em puc moure massa de casa estic negraaaaaa!
(A més, tot s'ha de dir, que des de fa uns anys... coses de l'edat de les dones... el meu "figurin" s'està resentint).
Només falta veure aquest tortell que sembla riure! hahaha!
Com n'ets de dolentotaaaaaaaaaaa!
Mil petonets amb escalforeta per a tu, wapaaa!
=)))

Ferran Porta ha dit...

Personalment, a dia d'avui encara no hi ha pastisser que hagi parit el tros de glòria que pugui amb la meva "figura", hehe... Jalo el que vull i no sumo grams. De totes formes, penso que la vida és per disfrutar-la; mentre hi hagi salut, uns kilets de més o de menys no són en absolut importants. A disfrutar amb aquestes menges meravelloses, avui i sempre! :)

Carlos ha dit...

Lo pitjor ha estat el temps tanta pluja no ens ha permet sortir a passejar amb la canalla a intentar baixar tots els excessos, i clar tots a acumular jajaja, però tranquil·la que amb el fred que està fent ara segur que ho cremem tot ràpidament.

PD.Per cert BON ANY

altairbejar ha dit...

Me pillas a la hora de cenar que sino... habría tenido que ir a picar algo. Excelente primer plano.

Un abrazo.

Lala ha dit...

Y a quién no?
Diossss, si me descuido subo dos tallas de bragassss!!! XD
Con lo golosa que soy!!!
Ahora soy mitad humana, mitad morcilla (por lo ceñido de los pantalones...)
Pero bueno, ha valido la pena pasar los días en familia y de buen rollo! A mi me encanta :D

Ale, besitos desnatados, por si...
jajaja!


Lala

Anònim ha dit...

El tortell fa una pinta excel·lent. Ara bé, amb la tornada a la feina, tot el que s'ha guanyat durant aquests dies de seguida es crema.

Mireia ha dit...

jo per si de cas no em peso Val més viure en l'ignorància.

La paraula de comprovació

penil ( una barreja entre pena i pernil?)

Carme Rosanas ha dit...

Jo també sóc de les que no em peso... de moment porto els mateixos pantalons que abans de festes... però sóc molt llaminera i m'agrada menjar de tot, per festes i no festes... no tinc remei

GAIA ha dit...

Tinc la "mala sort" de que m'agrada el dolç i he de vigilar. A mi també m'ha passat factura aquestes festes. Ara, ha fer bondat!
(Quina pintassa que fa el tortell)

Cesc Sales ha dit...

I ara a començar dietes, nous propòsits, gimnasos, piscines, verduretes... la qüestió és: quan de temps aguantarem sense un bon àpat!!

Salut

Imogen ha dit...

jo no he pujat a la bascula en totes les festes, jo el que feia era provar-me el meu vestit per l'examen de les opos, que el tinc la setmana que ve, jajaja.
Ara mateix em va bé, pero de totes maneres porto tota la setmana sopant fruita. Estoy pasando más hambre que los pavos de Manolo pero bueno, s'han de fer aquests sacrificis :s

petons!

Mª Angeles B. ha dit...

jajajajajajaja...Que mala eres! como peguntas esas cosas? a partir del lunes mis ensaladas y comida sana regresaran al dia .

Besos y que no cueste mucho regresar a lo que teniamos.

Rita ha dit...

Les festes, les trobades amb amics, les sortides, tot passa factura, però ara cal aplicar la dieta estricta i en poc temps tot tornarà al seu lloc.
Petons, maca!


PS Quin bon aspecte que té aquest tortell... :P

yraya ha dit...

Quin primer pla, encara sort que acabo de sopar, però tot i així em menjaria un bon tros d'aquest apetitós tortell, res que ja tinc ganes de picar alguna cosa dolça, ets una pecadora, jo que no he pujat ni un gram.

pepa mas gisbert ha dit...

La verdad es que soy poco comedora y cuando llegan las fiestas creo que aún como menos, por eso la factura que me han pasado las navidades no es la de engordar. Algo de cansancio, si, pero eso se recupera pronto.

Un abrazo

gerardeli ha dit...

Jo, la veritat, no me n'he estat de menjar el que m'ha vingut de gust.
Ja sé que faig panxa, ja sé que tinc sobrepès, ja sé que em veuria millor una mica més prim...però la temptació és a cada cantonada, a cada aparador, a tot hora!!!
Finalment he optat per no estar-me'n.

Striper ha dit...

Estic segur que malgrat el tortell estas de molt ben veure.

JJMiracle ha dit...

Que cruel que ets! :-) Podries haver posat una foto d'un enciam, per exemple! Jo, pel tema menjar, també me n'alegro que ja s'hagin acabat les festes. Tants excessos no són bons!

Assumpta ha dit...

Doncs mira, et seré sincera... la meva bàscula es va quedar sense piles fa MESOS i encara no les he comprat jajaja :-DD

DANI ha dit...

Piña Cris, piña, que es diurética ja ja ja. Espero treure totes les impureses d'aquestes festes i no parlo només de mejars eh ja ja ja

Petons sense excessos

khalina ha dit...

no serà per tant dona.

Aquest tortell és ben temptador

TORO SALVAJE ha dit...

Mira que podría ser al revès, oi?
Que els pastissos aprimessin i la verdura i similars el contrari, quina mala sort.

Petons.

òscar ha dit...

Les festes sempre em passen factura en forma d'un forat més al cinturó durant unparell de dies. Ara, amb el forat de nou al seu lloc habitual ... torno amb els dolços! :) I així anar fent ...

BRILLI-BRILLI ha dit...

Si me han pasado factura con mucha ansiedad!Peor es tener delante toda clase de dulzes y no poder comer!me sube el azúcar y lo tengo prohibido!

Clidice ha dit...

uf! ja porto una setmana de règim estricte :( si ej keeee ;P

◊ dissident ◊ ha dit...

Jo he pujat dos kilos, però en el meu cas em feien falta. Ara he de mantindre'ls i continuar la vida sana (insulsa) d'abans.
Salut, per damunt de tot. Però de tant en tant, una mica de plaer "per os"

Jordi Casanovas ha dit...

a mi encara em queda avui, un d'aquells que es retarden per coses de família...

Ricardo ha dit...

El que costa tornar a la verdura i la fruita i mirar cap a altre costat quan veus algun dolça, a fi que hi farem ...

Assumpta ha dit...

Eeeeei!! ;-)) què bonic et queda el Traductor!! :-)

Petonassos!!

P Vázquez "ORIENTADOR" ha dit...

No es malo engordar... lo malo es que te preocupe.
Los culos gordos pueden ser bonitos... lo son.

Josep ha dit...

Quin tortell més apetitòs: ¿m'en dones una mossegada? :-)

L'avantatge de passejar matí i nit amb el meu gos -només cal allargar-ho una mica- fa que les bones viandes no espatllin res... :-)

Petons.

Cris (V/N) ha dit...

*Naia, tú eres rara para todo, pero te quiero igual.... ya recorreremos Bilbo, para quemar calorías, vale? Ya falta poco!! Muxus cariño!!

*JoanFer, doncs si, és un rotllo, per que amb el que costa arribar a un pes normal, et despistes 15 dies i au, tot a parir mones :) però ara a fer bondat una mica, i tot tornarà a la normalitat (o això espero) Un petó :)

*assumpta, jajajajaja, que bo amb això que has dit que "sembla riure" sisi, s'en fot de mi, i diu, menja'm que ja veuràs!! Nena, tu a cuidar-te, que quan puguis fer vida normal, tot anirà molt millor, petons grossos :) muassss!

*Ferran, tu ets un privilegiat collins, ets el "rara avis" i que consti, em fas envejaaaaaa :(

*Carlos, bon any a tu també, i tant que si, i ara, si que ve de gust sortir una mica a estirar les cames, però el menjar jo sé que l'hauré de cuidar una micona, abans de que tot sigui un desastre!! Un petó :)

*Juan Carlos, lo mejor, es que el cacho que se ve, es el que me comí, jajajajaa :) Un abrazo, gracias por pasar!

*Lala, que exagerada!! le leí vuestros comentarios a mi hija, y con el tuyo se partía de la risa, como yo, jajajajaa, anda "morcillita" rubia, que eres un bombón, eh? Besos dulces como tú :)

*Albert B i R.... Més ens val, eh? Tot i que em passo asseguda la major part del dia, però crec que deixaré el cotxe un parell de carrers amunt o avall cada dia per caminar :) Salutacions, gràcies per venir!

*Mireia, tu com la Lala, m'heu fet ben riure, i a la meva "Princeseta", jajajajaa, el tema és que jo si em vaig pesar (amb dos ovaris) i grrrrrrrrr, un horror, però ho solventarem, i les paraules de pas de vegades són la repera, eh? :) petons grans!

*Carme, tu tens o deus tenir bon criteri: avui em passo, demà m'hi miro, oi? Un dia n'aprendré, paraula, jajajaa :) Una abraçada reina!

Cris (V/N) ha dit...

*Gaia, doncs apunta't amb mi, pinya, cereals i "bledes verdes bullides" .... ECS!!!! El tortell a més de la pinta exce·lent, et juro que estava de pur vici :)

*Cesc, és veritat, però al menys la intenció i la bona voluntat hi és, eh? ja t'ho diré, ja :) petons ensacarinats!!

*Imogen, és una bona tàctica, que podies haver dit abans.... tenir els texans a mà, i veure què anava passant, ara és massa tard.... El vestit, amb foto t'el vull veure, eh? segur que estàs preciosa! petons bonica! :)

*Mª Angeles y Jose, pues a ver si no tarda mucho, no, mi madre ya me quiere dar litros de una sopa diurética que prepara con la megacacerola, aissssss dios :) Besos a los dos!!

*Rita, ja veig que tu t'has d'haver quedat igual eh? jo, quina enveja els que podeu menjar de tot i no pujar ni un gram, com en Ferran.... Un petó i gràcies per passar :)

*Yraya, una altra que em fa enveja, sana, això si, que jo d'enciam aquests dies ni una trista fulla.... però, ho aconsseguiré, segur :) Un petó i gràcies per passar!

*Alma, es que tú no paras cariño, con razón, pero si encima tampoco te gusta mucho el tema "comida" pues blanco y en botella, igual estarás.... Un buen zumo de naranja por las mañanas y a rellenarte de nueva energía :) Una abraçada, maca!!

*gerardeli, jajajajjaa, també m'has fet ben riure, si senyor.... M'ha recordat la dita aquella de "ande yo caliente.... ríase la gente".... Ei, tampoc ha sigut tant d'estropici el meu, però, si no em queixo i reconec les coses, no hi podré posar remeir.... millor entonar un "mea culpa" :) Petons!!

*Striper.... um.... què et dic? La mama em diu: "Apa, exagerada, que no n'hi ha per tant".... però em vol encolomar la "sopa pixanera" per casa meva, jajajajaa :) Un petó gran!!

P-CFA.... cruel? i "per postres" el vaig comprar jo, amb un tortell de reis, que ni em va tocar la fava tot i que el vaig pagar.... deia: menja'm.... sisisi, el vaig sentir, i jo sóc molt obedient, jajajaja :) Una abraçada!

Cris (V/N) ha dit...

*Assumpta, la meva bàscula està amb les "duracell" i duren i duren, i duuuuuuuuuren.... ais :)

*DANI, demà mateix pensava comprar-ne una o dues.... és una bona depurativa aquesta i a més m'encanta!!! :) petons desnatats, si!

*Khalina, "només" 4 kilets de no res, uf, masses, t'ho asseguro, però ho aconsseguire, amb temptacions com aquesta de la foto no hi ha qui es resisteixi!! :)

*Toro, no sé per que pensava que no eres català (i potser no ho ets, però l'escrius de conya). Primer de tot benvingut i gràcies per comentar.... i si el món està molt mal fet.... un dia d'aquests posaré una foto d'un api, veuras que "bo" eh? :) Un petó!!

*òscar, tu ets llaminer, jo no massa, però en festes no m'en puc estar, i les sobretaules són eternes, i que bo està tot allò que no menges durant l'any, oi? :)

*Brilli Brilli, ante todo la salud eh? con eso sí que no se juega, pero han "inventado" eso de los turrones sin azúcar y cosas de esas que están también buenísimas, ahora sí, hay que mirar "la letra pequeña" como con todo :) Un abrazo!

*Clídice, jo necessitaré mínim dos mesos, aisssssssss, quina paciència, un altre any em cosiré la boca!! petons i ànims :)

*Dissortat, tu també ets prim de mena? No sé si és bo o dolent, però si tu estas així content, fes de cada dia un Nadal, jajajaja :)

*Jordi, res, que ja s'acaba, eh? Què tal pel "nou mugró"? Estéu a gust? Espero que si, teniu unes vistes magnífiques :) petons!

*Ricardo, doncs si que costa, però després, que "monos" ens veiem, eh? ànims per a tu també doncs i gràcies per passar i comentar! Salutacions ben cordials :)

*Assumpta, ets un cel, gràcies de tot cor, m'ha encantat tenir-lo posat, veurem què tal va!! Un petó enorme bonica :)

*P.Váquez, jajajjaa, un buen culo siempre es bonito de tener, o de admirar, pero en su justa medida, eh? Ahora unos abdominales, subir escaleras, y a volver a ponerlo todo en su sitio, a ver qué tal :) Saludos!!

*Josep, jo tinc dues gates, i es clar, sortir a pastorar-les doncs no, però si que ho vull fer amb la meva "nina" i amb l'excusa de fer fotos, fer cames també :) Un petó cinèfil!!

Marina ha dit...

¿Factura? miles de facturas. Yo no me corto un pelo y me lo como todo. Me he pasado las fiestas cocinando y comiendo, ¡tenía que probar si me había quedado bueno!

Bueno, el día 18 vuelvo al trabajo y los pekes se encargarán de darme la guerra suficiente para ue mis pantalones se vuelvan a abrochar de una manera natural.
Un abrazo apretao.

P.D. Oye pk, que te enlazo en mi blog, porque si no, te pillo de comentario en comentario. También me llevo tu blog de ventanas que me tienen fascinada.

Ahora un beso.

Sergi ha dit...

És clar que passen factura, però és igual, jo sóc de menjar, i no em posaré ara a menjar verduretes. Potser a fer una mica d'exercici i menjar menys, però a mi les coses bones no me les treguis per posar-hi coses insípides que et fan posar de mala llet.

Asturiela ha dit...

con decirte maja que ayer me comí un delicioso bife en compañía de un buen vino. soy comelona, lo sé pero he aprendido a vivir con ello pues yo no me mido en placeres nunca, sino no viviria que no?

el mejor de los saludos. espero encuentres ese "peso ideal" aunque nunca estamos conformes.
te sigo. me seguis?

Cris (V/N) ha dit...

*Marina, preciosa, muchas gracias, haré lo mismo, si no, sólo nos encontramos en los comentarios de amigos comunes, y eso no puede ser :) Besos desnatados nena!!

*XeXu, jajajajajaa, ja és ben veritat, eh? faré això, una mica d'exercici, i més coses sanes, que no dolentes :) Un petó!!

*Asturiela, bienvenida, y sí, tienes más razón que un santo, a ver si no me obsesiono con ésto, pero me pongo manos a la obra! Un beso, y gracias por comentar!

Cristina Alconchel ha dit...

Penso que si els tortells puguessin menjar, sabrien que hi ha persones més dolces que la nata que els farceix. Cris si us plau no pateixis si les calories es queden al teu cos després de Nadal per què tal com venen se'n van. Amb calories o sense elles, fan que siguis una persona 10 (osti com l'any que hem estrenat!).

Naia ha dit...

Ehhhhhhh, que yo no tengo que quemar grasassss, yo soy sedentaria, y voy en coche, las que han comido dulce......que anden, jajaja.
Petons maca :)

chanclas ha dit...

Pues sí, me ha pasado factura pero no tengo ninguna intención de pagarsela.
Ya me puede mandar al Cobrador del Frac.
Un beso

helena ha dit...

Uff!!! factura? siiii però m'he agafat uns dies de vacances per superar-ho. Aviam si l'exces de fred hem fa treure l'excès de calories...

rits ha dit...

però i lo bo que estava???? au va, dona, no et torturis tant!!! tots ens hem passat. Una mica d'exercici i el tortell de nata sols serà el record d'un bon moment!!!!

Raul ha dit...

Haz como yo...
cómete sólo el agujero...

el paseante ha dit...

Mira, tinc la sort de que el dolç no m'agrada, ni res que engreixi. A més, camino molt. Però també deu ser divertit això de fer dietes i veure com dia a dia perds pes.

Jota Ele ha dit...

¡Ja, ja, ja, ja!

O sea, que la bella Cris ha engorado.

¿Cuánto, cuánto?

Yo creo que exageras. Seguro que ese pantalón y ese jersey más ceñidos te quedan de fábula.

A mi me han pasado factura las Navidades, ¡claro que sí!

Pero no de ganar kilos, sino de adelgazar mi bolsillo. ¡Si yo te contara!

Un beso, "rellenita".

rebaixes ha dit...

S'ha posat el tovalló
tapant coll arran de barba
cull escuradents i escarba
remenant la clara d'ou...
Ai si fossis un tortell
la meva dent posaria
i em causaria alegria
endur-te al ventre meu.
............... Anton.

FJavier ha dit...

No te aconsejo llevar de la mano al placer y a la culpa. Te provocarán ansiedad y eso sí que afea.
Un poco de ejercicio mantenido, mucha sonrisa, mucho placer y amigos.
Y el cutis se te pondrá tan resplandeciente como antes de la nata montada. Ummm, ¡qué buena!
Ánimo.
Un saludo.
================
No t'aconsello dur de la mà al plaer i a la culpa. Et provocaran ansietat i això si que enlletgeix.
Un poc d'exercici mantingut, molt somriure, molt plaer i amics. I el cutis se't posarà tan resplandeciente com abans de la nata muntada. Ummm, quina bona!
Ànim.
Una salutació.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jajaja, que bona l'entrada Cris, m'ha encantat llegir el teu post, però no havia tingut temps de comentar-te'l abans, perque tenia la boca plena, jejeje m'estava menjant un bon pastís. És broma, està clar que tots esteim igual en aquestes alçades, de dinar a sopar i tornem a començar i tot això com tu dius passa factura. Res tenc la sol.lució, sortir per la muntanya a fer fotos per cremar tot l'excés!!! Una abraçada!!!

BACCD ha dit...

"allà on l'esquena perd el nom": m'ha encantat!! XD

Els dolços, per sort, em cansen i per això no n'abuso. A mi em passa més factura l'apalancament que el menjar.

Cris (V/N) ha dit...

*Cristina, tu ets més dolça que un tortell de nata.... ja el tinc "oblidat".... snif.... petons enormes nina :) Tu si ets de 10!!!

*Naia, ejem.... tu ya sabes para donde te mando, verdad, bo-ni-ta? muasssssssssss (que besar quema calorías, no sabías?) Muxus :)

*Chanclas, que valiente.... yo prefiero ponerme a mí misma como "perseguidora" de los kilos malditos, jajajajaa :) Besos y gracias por pasar!

*helena, les vacances han estat el que m'han fet "apoltronar".... en comptes de sortir a pastorar, m'he apalancat massa.... sofings i demés han fet la resta, aissss, però ara, ja estic mentalitzada!! petons ensacarinats :)

*rits, si, total la raó, i ja tinc agulletes dels primers 100 abdominals.... també hauria de deixar de fumar, jo.... :) una abraçada!

*Raul, no me creo nada.... nonono :)

*Paseante, ejem, divertit? Com es nota que no has patit mai aquestes cruels conseqüències de la "bona vida".... Ets afortunat també :)

*Jota Ele, y de los bolsillos ni hablemos, grrrrrrr.... Sin coñas, con un poco de voluntad todo volverá a su sitio, jajajaja, besotes dulces :)

*rebaixes (Anton) ais, que fins i tot d'un tortell m'en facis un trenet em té fascinada.... Gràcies i una forta abraçada sempre :)

*Javier, moltes gràcies pels teus consells, i si, somriure et fa ser més feliç, que al cap i a la fi és el que desitgem tots, oi? :) Un petó!!

*Miquel, si rei, m'haig de posar les botes i anar a "patejar".... a més treballo asseguda bona part del dia, així que no ajuda massa.... i no siguis tan llaminer, que ja veus quines coses passen, jjajajaa :) Petons!!

*Dusch.... dir "cul" no em semblava adient, jajajajaa, però veig que ja ens hem entès, oi? I mira, jo de dolços no sóc tampoc, però els que han "caigut" s'han apoltronat on no toca! :) Petons grans preciosa!!

Rokins ha dit...

ja, ja... jo tb em passaré el mes menjant amanides!
Una abraçada!

Cris (V/N) ha dit...

*rokins, anem apanyades nena.... grrrrrrrrrrr :) petonets!!

David ha dit...

A mi sí, desde luego, pero supongo que lo perderé pronto.

Raúl ha dit...

Una factura cuyo IVA no voy a poderme desgravar. Sonrío.

DooMMasteR ha dit...

Bufff! Doncs jo m'he possat malalt i estic més prim que abans de nadal XD

Alepsi ha dit...

Puaj... jo m'he descontrolat per complet... m'he engreixat 250kgs com a mínim!!! Jajajajajaja!

Però mira, ara bondat. I si no... escolta, les curves molen!!! xDDD

neus ha dit...

tinc sort de no ser massa llaminera veus? a mi m'engreixen les salses i el pa que s'hi suca :P

petons!

_MeiA_ ha dit...

Osti si!! Quina ràbia que fa!!
Tot l'any vigilant amb el menjar, i arriba Nadal i per no quedar malament amb la familia t'ho jales tot!
Jo també estic igual, amb algun quilet de més. No hi ha dret que les coses bones passin factura!
I és el què dius... amb el rebost encara plè de tot.

Avui ja tinc en ment perparar-me una sopa de carbassa. (però en el fons pensant amb el tortell de reis)

ShaO ha dit...

jaja el mío (el roscón, digo) era de almendra diossss. Lo del mar de azúcar tiene su razón de ser y no veas que trabajo que no acabase en océano; si los de la guardia civil hubiesen puesto un radar delante de la puerta de mi despensa (llena de mazapán y alfajores...uys perdón que babeo un poquito ¬¬) a estas horas debería puntos. Un abrazote como dice Lala, light (manos al remedio yaaa)

Cris (V/N) ha dit...

*David, afortunado tú, yo, para bajar un kilo es una semana de cremallera en la boca :( aissss, que malamente.... Saludos!!

*Raúl, escribir quema calorías??? sonreír creo que sí, jajajjaa :) Un beso grande!!

*DooM, a recuperar-se ben aviat, eh? que les gastroenteritis són un rotllo quan ja s'està prim :) Tinc amigues que les "agraeixen", hi ha de tot sempre! Petons de divendres!!

*Alepsi, 250, amunt o avall? jajajajaa, i tant que molen les corbes, uf, però controladetes, eh? :) Petons reina!!

*elur, i a mi també, i m'encanta més el salat que el dolç, però quan una és de bona vida.... :) petons grans!!

*Meia, ja vaig finiquitar-ho tot, portant "cosetes" per arreu :) Però noia, que et convidin a anar aquí i a allà i tot estigui tan bo, és o hauria de ser pecat "venial" :) una abraçada i llarga vida a l'enciam!!

*ShaO, jajajjajaaa, ahora deberías poner " Mar de azúcar Moreno o de sacarina" :) Es trememendo el pasarse un poco en éstas fechas, tardo la vida en volver a estar algo en condiciones, y conforme más mayor te haces, peor, más cuesta perder.... Antes no comía un día y bajaba dos kilos, ahora es un mes para bajar 500 gr. Aisssssss, que horror!! En fin, besos, que gastan calorías, así que dos sacos llenos hoy para ti, preciosa :)

Anònim ha dit...

Pues ni te imaginas como estaré yo, que sí he comido un mucho de todo... en fin, es que el hambre siempre me acompaña..., tendré que hacer más deporte.

Besos con mucha solidaridad.

Cris (V/N) ha dit...

*Caminante, tú con salir a "andar" ya tienes mucho ganado, y no de peso :) Tendré que calzarme las deportivas y salir también a quemar más calorías!! Besos también solidarios para ti :)

MUY SEÑORES MÍOS ha dit...

Vaya, veo que no entró el comentario que te hice hace unos días, sobre estra entrada, en el que, entre otras cosas te señalaba el extraordinario parecido del pastel de tu foto, co la sonrisa del gato de Cheshire.

En fin, la tecnología...

Un beso.

Cris (V/N) ha dit...

*Muy Señores Míos (mira que me mola éste "nick", jajaja) viniendo de un dibujante, tu comentario me parece de lo más acertado.... Espero que la tecnología no nos vuelva a jugar una mala pasada, te deseo un feliz finde, ya sabes! Petons veí :)