2.10.09

2-10-1946....

Saps, mare? No tindré prou temps a la vida per agrair-te el que sempre has fet per mi -per nosaltres- sense demanar mai res a canvi. I res millor que veure dia a dia el teu somriure, que perdura en el temps, com quan eres una nina.... Gràcies per tot el que em dius i el que calles, per cada rialla i cada llàgrima, per les abraçades sense més ni més, per picar-me l'ullet, per parlar de tonteries o de coses importants.... per ajudar-me incondicionalment, sempre, sempre.... Només puc que donar-te les gràcies una i mil vegades, i no oblidis mai, si us plau, que

T'estimo, per molts i molts anys....

******* Felicitats *******

49 comentaris:

rebaixes ha dit...

Tens un bon cor, Cris,agrair...
Moltes vegades no ens recordem de fer-ho fins que ja és tard. Les persones necessitem contacte, fer-ho així amb la paraula escrita és meravellós. Et felicito, segueix estimant a qui t'ha donat el que tens, LA VIDA... Ningú et donarà mai res més, tot es paga, com sigui, però es paga.Bona nit... un petó virtual meu per a la persona que tu estimes.Anton.

Kudifamily ha dit...

Molt tendre i molt dolç, Cris.
Tens molta sort, saps?
un petó

DANI ha dit...

Je je, em penso que som de la mateixa quinta i les nostres mares també :))

Felicitats per ella.

JJMiracle ha dit...

Si ho llegeix l'emocionaràs de veritat! Segur que tot el que li dius ja ho sap, però sempre va bé recordar-ho.

Mª Angeles B. ha dit...

No entiendo muy bien lo que dices...pero la foto me parece entrañable y llena de mil recuerdos.


saludos

Jota Ele ha dit...

Bellas palabras las que le dedicas a tumadre, Cris.

Estoy seguro que ella se emocionará cuando las lea.

¿Hay alguien que pueda suplir a una madre?.

Besos.

Lala ha dit...

Sólo por estar ya se merecen todo nuestro agradecimiento.
No se olvidará nunca! Y tú tampoco!
:D

Felicidades de mi parte!
Y besitos.



Lala

La abuela frescotona ha dit...

querida amiga puedo intuir por los comentarios tu escrito,lamento tanto no poder seguirte ¡¡¡,no obstante te seguire visitando, te abrazo

Anònim ha dit...

saps? conec molta gent que va nèixer el mateix dia que la teva mare... tantes coses per agraïr als pares oi... tantes...

Julia ha dit...

Un retazo de felicidad de la infancia reflejado en esta preciosa fotografía!!!
(Las palabras de Jota me han aclarado más el post; algo había entendido al leerlo).
Un beso.

Rita ha dit...

Felicitats per a la teva mare i felicitats a tu per ser tan agraïda!

Gaudeix-la tant com puguis, mentre puguis. Fins i tot elles, les mares, arriba un dia que se'n van...
Petons!

Cris (V/N) ha dit...

** Vaya por delante que al igual que otros posts de este blog, no lo veía "traducible", por sentimiento, por personal.... pero plasmar el amor hacia la madre suena bien en todos los idiomas, verdad? En fin, Mª Ángeles, Jose, Jota Ele, abuela, Julia.... Ahí va:

Sabes, mamá? No tendré suficiente tiempo en la vida para agradecerte lo que siempre has hecho por mí -por nosotros- sin pedir nunca nada a cambio. Y nada mejor que ver día a día tu sonrisa, que perdura en el tiempo, como cuando eras una niña .... Gracias por todo lo que me dices y lo que callas, por cada risa y cada lágrima, por los abrazos sin más, por guiñarme el ojo, por hablar de tonterías o cosas importantes .... por ayudarme incondicionalmente, siempre, siempre .... Sólo puedo darte las gracias una y mil veces, y no olvides nunca, por favor, que
Te quiero, por muchos y muchos años .... Felicidades.

Cris (V/N) ha dit...

*rebaixes, no sempre és tot perfecte en una relació mare-fill, però dono gràcies a deu per la mare que "m'ha tocat" a mi.... Serà transmès el petó.... i just abans de penjar aquest post, vaig aixecar el telèfon i li vaig llegir.... vam acabar treient llàgrimes totes dues, sentimentals que som :) Gràcies Anton!
*Kudifamily, moltissimes gràcies, si que la tinc, ho sé :) I vosaltres també, petons pels 4 !
*DANI, doncs felicita a la teva mare de part meva, si us plau. Gràcies per passar, una abraçada :)
*P-CF.... Ella no té internet, però la porto a casa alguna vegada i li ensenyo el que faig.... n'està molt orgullosa, i encara que hi vaig molt sovint i li dic tot el que l'estimo, em venia de gust també deixar-ho aquí per escrit en el seu dia. Gràcies per passar :)
*M.Ángeles y Jose, muchas gracias. Esta foto rescatada, la he "arreglado" con el photoshop, pues tenía marcas de los años que afeaban la imágen, pero es tal cual, incluso el color. Un recuerdo precioso restaurado, para siempre ya :) Besos a los dos!
*Jota Ele, muchísimas gracias, sí se emocionó, pero al oirlas de mi voz.... El resto, imagina :) Saludos y gracias!

Nikté ha dit...

Un beso para ambas

Cris (V/N) ha dit...

*Lala, muchas gracias por tus palabras, el beso será dado y otro de velta para ti, guapa :)
*Abue.... Espero que hayas leído lo que significa algo más arriba, pero en la parte derecha del blog, puse un traductor al castellano, ya me dirás si te va bien.... Un beso, y gracias por estar ahí :)
*Cesc, jo no en conec cap més, però si alguna d'aquestes persones és important per a tu, una felicitació ben cordial de part meva.... Gràcies per venir :)
*Julia, pues sí.... mi madre tendría ahí menos de dos años, y su sonrisa es la misma, una maravilla. Un abrazo :)
*Rita, no ho vull pensar, sé que res ni ningú dura per sempre, però millor no pensar-hi i viure el "Carpe diem".... Un petó i gràcies pel teu comentari :)

La sonrisa de Hiperion ha dit...

jajaja la foto es encantadora.

saludos y un besazo!

Cris (V/N) ha dit...

*Nikté, gracias a ti también, los besos siempre son bien recibidos :) Otro de vuelta!

Cris (V/N) ha dit...

*Hiperión, sí lo es!! Y lo que he disfrutado arreglándola un poquito.... Como decía más arriba, su sonrisa es la misma, palabra! Saludos y gracias :)

Sergi ha dit...

Moltes felicitats a la mama! Té una edat semblant a la meva... i un repertori de trucs i enganys també similar, segons dius!

Cris (V/N) ha dit...

*Xexu, la dels trucs sóc jo, que la meva filla també és tremenda per algunes coses, i ja saps, que s'en hereden, oi? Bon cap de setmana :)

koffee ha dit...

Os felicito a ambas, podéis estar muy satisfechas una de otra.

Petons!.

Anònim ha dit...

Bello agradecimiento, Cris, hay que hacerlo, gracias por ser tú, ni más ni menos, por todo y por nada, por als lágrimas y las sonrisas. Por quererte.

Besos.

khalina ha dit...

Es fantàstic estimar així a una mare. Ja li has ensenyat?
La meva és només un any més gran

BACCD ha dit...

Moltíssimes felicitats a totes dues per tenir una relació tan preciosa!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Senzillament preciós! Sería encara més impresionant si tots els que et llegim et prenéssim d'exemple i avui mateix sense més excusa ni motiu féssim el mateix. En el món que que vivim sovint ens oblidem de donar les gràcies a la gent que ens envolta, sovint perque no fan res per nosaltres però si miram bé veurem petits detalls dignes de recompensa... Una bessada i enhorabona, precioses paraules!!! i MILLORS SENTIMENTS!!

Carme Rosanas ha dit...

Molt tendre, com a mare penso que és molt bonic que t'escriguin una cos a així. Felicitats!

assumpta ha dit...

Felicitats a totes dues!!!

A ella pel seu dia i a tu per saber transmetre tota aquesta joia i màgia que us envolta.

Guarda sempre aquests sentiments dins teu. En són un preuat tresor que no tots tenim la sort de poder compartir amb aquesta felicitat.
Preciós el post, Cris!!!

Єѕтnoм ha dit...

Preciosa dedicatoria.
Per molts anys!

Molts petons.

Naia ha dit...

Que decirte, me has hecho hasta caer la lagrimilla, como dices.....no hay palabras para expresar sentimientos, pero para esto no he necesitado traductor, ni nada, precioso niña, y expresas algo que la mayoria de la gente sentimos.
La foto muy bonita, un guiño al pasado, en este presente,tan...
Besos guapa :)
(este te va en castellano, porque no quiero que se me escape nada con el traductor)
Ah,y zorionak a tu ama :)

Cris (V/N) ha dit...

*kofee, creo que lo estamos, y que dure por siempre! Petons :)
*Caminante, bellas palabras dejas en mi casa, muchas gracias, un saludo cordial :)
*khalina, abans de "penjar-lo" la vaig trucar per llegir-li, i, per demanar-li si li importava que hi posés l'any del seu naixament (és la dona més coqueta que he conegut a la meva vida!!) i després d'escoltar-me i que ambdúess deixessim anar la llagrimeta, em va dir que l'havia emocionat molt i que es clar que ho podia posar, que era un orgull.... ella és així. Gràcies i un petó :)
*Duchgel, ens coneixem molt bé, i ja les hem passat de tots colors, ara ens gaudim i respectem, com ha de ser :) Petons nena!
*Miquel, de vegades com costa dir "en veu alta" els sentiments, oi? ni que sigui un t'estimo fugaç.... jo ho faig amb la meva filla, dir-li cada dia un t'estimo, bé, moltes més vegades.... i ella ho torna, ella ho diu, a qui s'estima.... això ja em fa estar en pau. Verbalitzar només costa si no en tens l'hàbit. A mi m'el van ensenyar, i jo l'ensenyo. Moltíssimes gràcies per les teves belles paraules, un altre petó per a tu :)
*Carme, agraida, de debó. Li he fet a arribar a la mare un munt de petons i felicitats de gent que ella ni coneix, i li ha encantat!! Petons reina :)
*assumpta, ais, que maco això que m'has dit.... moltes gràcies, i crec, que a no ser que passi una cosa molt grossa, anirà cap amunt, sempre amunt els sentiments! Petons i gràcies pel teu correu :)
*€stnom, gràcies guapa! Petons de tornada :)
*Naia, mi "Ama" está feliz como una perdiz, muchas gracias por dejarme siempre tu cariño también por escrito, eres un cielo.... Me alegro que te gustara la foto, trabajé duro con ella, pues son más de 60 los que tiene, y poco cuidadosa que fui con ella, pero estoy orgullosa de como quedó mi mami-ama.... Gracias y queda felicitado en euskera, lo sepas! Muxus preciosa :)

pepa mas gisbert ha dit...

Mi madre cumple años tambien este mes, concretamente el 22 de octubre y siempre digo que verme en sus ojos me hace sentir mejor.

Un abrazo

Cris (V/N) ha dit...

*Alma, pues a dedicarle un hermoso poema de los tuyos, seguro que nada la hará más feliz.... conoce tu blog?.... otro enorme abrazo para ti :)

Azpeitia poeta y escritor ha dit...

Una madre es el ser mas hermoso en nuestra vida....un abrazo de azpeitia

DooMMasteR ha dit...

Ta mare pot estar ben orgullosa de tu, Cris :-)

Una abraçada!

alfonso ha dit...

___________________________________________
… con la mirada atenta…

Pues yo también le doy las gracias. Ya sabe ella por qué.

... un beso desde CR & LMA
___________________________________________

MUY SEÑORES MÍOS ha dit...

¿La puedes felicitar de mi parte?

Pues eso. Ah,y dale un beso.

Ferran Porta ha dit...

Quina sort té la teva mare, de rebre un comentari tan bonic com aquest, i tu de poder-lo fer. A alguns ens costa horrors exterioritzar tan obertament els nostres sentiments, potser perquè ens han educat per guardar-nos-els :-(

Una abraçada per a totes dues, i per molts anys a ella, a ta mare.

Cris (V/N) ha dit...

*azpeitia, junto con los hijos desde luego.... Gracias por tu abrazo, y por venir :)
*DooM, moltíssimes gràcies, crec que si ho està, però no és d'avui.... tenim una relació molt bona, i això va afiançant-se més amb el dia a dia.... Gràcies per passar i una abraçada de tornada :)
*Ñoco, gracias, seá dado l mensaje y bien dado.... seguro que ella también te entiende :)
*MUY SEÑORES MÍOS.... por supuesto, hoy voy a imprimir este post y todos sus comentarios, como un regalo más que quiero que lea y conserve.... Gràcies per les teves paraules i el petó serà donat :)

Cris (V/N) ha dit...

*Ferran, agraida per les teves paraules, de vegades no diem el ue sentim, i després pot se massa tard.... així que jo aprofito el temps, que mai està de més i mai és massa tard per començar a fer-ho.... anima't, prova i ja em diràs que no és tan complicat, eh? Una abraçada i les felicitacions seran ben donades :)

abueloscrisytoño ha dit...

Hola Cris, unos días sin pasar y me encuentro con esta hermosa entrada. La foto es un encanto. Y las palabras dedicadas a tu madre son una delicia.
Un abrazo. A.Cris

Les Coses són com Som ha dit...

quines paraules més profundes i quin regal, el millor sens dubte que pot rebre una mare, que una filla li agraeixi tot el seu amor. Per molts anys mama de la Cris!!

Cris (V/N) ha dit...

*A. Cris, muchas gracias por tu comentario. Hoy cumple años mi abuela también, 87 añazos!! así que imagina, alegría doble :) Un gran beso para ti!
*instints, gràcies, de debó, li he portat imprès tots els vostres comentaris, bé, ara hauré d'afegir el teu i el de l'A. Cris, i aquest darrer meu, però amb tot el gust del món, estava feliç de debó!! Un petó reina :)

BB ha dit...

Felicito a tu madre y a ti por
tenerla todavía, por poderte
mirar en sus ojos y ver allí
el mismo cariño que no se agota,
que se agranda con los años.
Hermosas tus palabras.
Un beso grande
BB

Cris (V/N) ha dit...

*BB, gracias a ti, será dada esa felicitación, junto con las demás.... El cariño siempre tiene que ir en aumento, para que todo funcione.... Un beso grande para ti :)

Mª Angeles B. ha dit...

Hola Cris,

entro hoy a ver tu contestacion y me encuentro que escribes el texto traducido...te lo agradezco de corazon,pues me cuesta entenderlo y tenia cosas a las que no les ponia el significado adecuado.

Es un texto muy emoticionante, tu madre tiene que sentir un orgullo infinito, sera uno de sus mejores regalos emocionalmente hablando.

Besos

Cris (V/N) ha dit...

*Mª Ángeles y Jose, un placer, como digo en el blog, a veces traducir sentimientos es complicado, un placer que lo hayáis entendido ahora.... Mi madre estaba feliz hoy, le entregué un dossier con el post y todas las respuestas vuestras, se emocionó de nuevo, y aprovecho ahora para ....

DAROS A TODOS LAS GRACIAS POR VUESTRAS PALABRAS, Mi madre os devuelve abrazos y besos aunque no os conozca.... Gracias, ha sido muy emotivo!

Cristina Alconchel ha dit...

He començat aquestes línies però el que llegeixo és tan emocionant què quasi no puc escriure. Enhorabona per transmetren's tanta sensibilitat.

Cris (V/N) ha dit...

*Cristina, no havia llegit el teu comentari, perdona reina.... el que escric sempre surt de dins, per lo bo i per lo dolent.... la meva mare és fantàstica, i va estar super contenta amb aquest "petit detall".... Un petó gran per tu :)

merike ha dit...

Molt tendre, la foto preciosa, la meva mare, ella va morir a l'edat de 80. Estic aprenent la llengua catalana amb bones persones catalanes, estimo Barcelona! Salutacions des d'Hèlsinki, una dona vella (61)