3.6.09

Ple de tot....

Arriba l'estiu, el bon temps, les ganes de sol i de lluir moreno, de musica als xiringuitos, de granissats de llimona, de migdiades, de sortir a passejar de nit i comprar un gelat dels de cucurutxo, de les revetlles, de quedar per l'excusa d'un cafè, de carrers engalanats, de festes majors, d'els "cavallitos" .... Passejar amb tu de la mà i prendre xocolata amb xurros.... Hi han llocs que són un regal per qui té la sort de viure-hi.... com jo. Tinc un poble ple de maco, amb una platja de sorra fina i l'aigua del Mediterrani (també la muntanya, només a dues passes).... La meva gent, el meu cinema, la meva vida.... els meus records.... Tot, convivint en perfecta harmonia, si.... I Barcelona allà, a l'abast de la mà.... Algú dóna més?
__________________________________________________________
Llega el verano, el buen tiempo, las ganas de sol y de lucir moreno, de música en los chiringuitos, de granizados de limón, de siestas, de salir a pasear de noche y comprar un helado de los de cucurucho, de verbenas, de quedar con la excusa de un café, de calles engalanadas, de ferias, de tiovivos.... Pasear contigo de la mano y tomar chocolate con churros.... Hay sitios que son un regalo para quien tiene la suerte de vivir ahí, como yo. Tengo un pueblo muy bonito, con una playa de arena fina y el agua del Mediterráneo (también la montaña, sólo a dos pasos).... Mi gente, mi cine, mi vida.... mis recuerdos.... Todo, conviviendo en perfecta armonía, sí.... Y Barcelona allí, al alcance de la mano.... Alguien da más?

7 comentaris:

Raúl ha dit...

Se echaba en falta, Cris, se echaban en falta hasta las multitudes que irremediablemente acompañaran las altas temperaturas.

Imogen ha dit...

Ja deia jo que la platja em sonava....Si no hagués vist que posava El masnou a l'etiqueta...hagués dit Vilassar o Premià...
Festes...ara toca, l'estiu en va ple d'elles.
D'aqui res les Santes, i els xurros a la Rosita després de ballar ;)

PD: A mi també m'agrada molt la música celta i Lord of the dance ;)

DooMMasteR ha dit...

Com el Maresme no hi ha res! :D
Bon estiu!

Ferran Porta ha dit...

Llegit el teu escrit, m'agafen encara més ganes de mudar-m'hi aviat, al Maresme! Tan de bò m'hi senti tan bé com per quedar-m'hi molt de temps.

Salut, de moment des de l'Eixample barceloní.

Anònim ha dit...

Olor de sardines a la brasa ... I fogueres de Sant Joan.
Quina sort que tens!
Records ;-P

Naia ha dit...

Yo doy mas,dias de invierno,en casita,ver llover o nevar a traves de la ventana,y del verano.......las noches frescas tomando algo en una terraza. Se ha notado que no me gusta el calor, y la playa? :)

Cris (V/N) ha dit...

-Raúl.... un simple abanico y a disfrutar de la energía natural.... me encanta tu blog!
-Imogen.... quan vulguis fem un cafetó i que visquen les Santes! :)
-DooMMasteR: Ja tens raó, ja.... vivim a un lloc ben privilegiat! Bon estiu a tu també i a fer forces fotos per disfrutar-les!
-Ferran, què et dic? Doncs que al Maresme hi falta gent!! No triguis!
-Ramón: Sempre es pot trobar "un racó de temps" per fer una mini-escapada.... Gràcies per passar!
-Naia: Como se nota el que es vasco... y de pueblo, como yo!! que eres un cielo, gracias y el invierno, que tarde en re-llegar!!