22.6.09

....

Que com estic ? Doncs, aixafada....ni més ni menys.

12 comentaris:

DooMMasteR ha dit...

Ei, bonica! Que t'hi passa?

Un petó i una abraçada ben grans!

Cris (V/N) ha dit...

DooM.... res que no faci sortir el sol demà, o demà passat.... o l'altre.... Espero que tu estiguis millor, fa dies que no "penges" res, eh? Un petó per tu també i bona revetlla!

Araceli Merino ha dit...

Bona imatge per il·lustrar l'estat d'ànim així "fotudet". Potser pensar que tens les vacances properes... En qualsevol cas que no sigui res que no es pugui resoldre amb els dies, un canvi d'aires o simplement aixecant la mirada (i el pensament) cap a altres móns.

Cris (V/N) ha dit...

(sospir)*Araceli....Gràcies, espero que les vacances em permetin sortir una mica d'quest "emboirament".... Un petó!

David ha dit...

Hola Cris

gràcies pel teu comentari. És d'un poble de l'alta Provença. Acabo de descobrir el teu i el penso seguir !!! M'agraden les teves fotos !! I bufa fort que les boires s'escampin i s'emportin aquest xafament que arrosseguem pre-estival.

Cris (V/N) ha dit...

*David.... bufaré i bufaré, però tot té el seu "tempo".... oi que m'entens? :) Gràcies per la visita, sigues benvingut.... a mi m'agraden les teves de fotos i la de la Provença.... um!!!

Naia ha dit...

Relajate,tomate las cosas con calma y poquito a poco se pasara esa sensacion,todo el mundo se siente asi de vez en cuando,lo importante es mira para adelante y saber que siempre hay alguien ahi,para ti,aunque no puedas verla en la lejania. Muxus polita :)

Pandora ha dit...

Un abrazo inmenso!

Raúl ha dit...

Mujer, sólo es cuestión de que escampe.
Abrazos.

Cris (V/N) ha dit...

*Naia: Gracias.... muxus i petons
*Ness: otro para ti y un besazo
*Raúl, gracias por tu visita, como siempre.... sé que escampará, pero.... pesa la sensación.

Osselin ha dit...

Els dies nuvolats ja se sap. Gràcies per la teva visita.

Cris (V/N) ha dit...

*Osselin.... gràcies a tu per passar. De vegades els dies nuvolats són encantadors, si et pots quedar a casa i gaudir-los.... si no, prefereixo el "sol, solet"