28.5.09

Heptagrama....

Tinc un dia gris.... un dia que ni plou ni fa bo, si no tot el contrari.... M'agradaria poder xiular cançons alegres i somriure un pèl, però no en tinc ganes.... Potser m'enfonsaré al sofà, i deixaré que passin les hores, fins que sigui demà.... Saps què faré? Trauré l'heptagrama i composaré mentalment una simfonia que m'animi aquest dijous.... En clau de sol.... que el sol sempre em fa bé.... Posaré una corxera aquí, una fusa allà.... notes blanques i negres.... sense ordre ni concert, per que no en sé de fer música, però me la imagino dins meu.... Avui estic com aquest cel tan tronat.... i si els fils elèctrics em donessin l'espurna que avui em manca, fins i tot podria reaccionar i sabria que no tot està perdut.... Posaré una nota més per si-fa-sol....
6 comentaris:

Imogen ha dit...

Ja queda poc perque acabi el dia. Demá fará sol i comença el cap de setmana, el millor moment per somriure!!!
;)

Imogen ha dit...

Uo, ja he vist el video. Bé, el del enllaç no funcionava pero he trobat un altre.
té similituts la cançoneta, pero...es filar massa prim, no???
Bye!

DooMMasteR ha dit...

Ànims! Avui ja som divendres. Ja tenim aquí el cap de setmana i dilluns és festa!

Molt bon "finde"!

Blogs de Mayores ha dit...

Desde el blog en apoyo al “Premio Maria Amelia López Soliño” a la mejor bitácora escrita por una persona de la tercera edad, agradecemos su cariñoso comentario de condolencia dejado en su blog y le animamos a estimular a sus mayores a seguir su ejemplo.

Un saludo afectuoso.

Jordi Casanovas ha dit...

avui fa sol i calor i ganes de sortir al carrer...

Naia ha dit...

Qué dìficil me lo has puesto:)
Esos dìas pasan y siempre,siempre hay un motivo por el que volver a levantarse del sofá,sonreir,y volver a vivir y a soñar.Y la próxima vez que te tires en el sofá,recuerda esa canción de tu cabeza y.....sonrie:)
(espero no haber entendido muy mal y sino.....perdón) :)