2.5.09

Calma....



Alguns capvespres tenen una llum especial, ataronjada i groguenca.... Un far és testimoni d'una bella posta de sol a l'Atlàntic.... Les aigües calmes, llueixen serenor, es deixen admirar.... Repòs.... és una imatge que convida a seure en un pedrís i simplement disfrutar-la.... Hi han moments a la nostra existència que només has de contemplar-los per que venen a tu tan sols per fer-te un regal.... (Aquesta foto la vull regalar a certes persones que són i estan al meu costat en moments de tempesta, quan ells mateixos pateixen l'embat de les onades de la vida.... la calma sempre arriba.... tard o d'hora.... Gràcies.)
___________________________________________________
... Hay momentos en nuestra existencia que sólo tienes que contemplarlos por que vienen a ti tan sólo para hacerte un regalo....
(Esta foto la quiero regalar a ciertas personas que están a mi lado en momentos de tormenta, cuando ellos mismos sufren el embate de las olas de la vida... la calma siempre llega.... tarde o temprano.... Gracias.)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué fuerte! Este castillo, que tiene playa privada , era mi sueño de pequeña...siempre que pasaba por allí pensaba que algún día vivíría allí!Perdona que escrigui en castellà, però així ha sortit.
Petons,
Marta

Cris (V/N) ha dit...

Marta, aquí pots escriure com millor et vingui.... És un lloc encantador, oi? Tens bon gust!! Petons :)