13.9.10

Provant, 1, 2 ....3!



POST refet....
Volia provar com quedava una fotografia en un tamany més gran al bloc, però, m'hauré de "barallar" una mica més amb la plantilla, el resultat, que m'ha fet adonar en XeXu, no ha sigut l'esperat: la fotografia havia sortit retallada, doncs res, seguiré provant.... o no :) Gràcies de totes maneres, aprofito i deixo una fotografia que m'agrada especialment.

* PD: Gracias Mª Ángeles, José.... al fin lo probé!

30 comentaris:

Berit ha dit...

Nice shot:)

Mª Angeles B. ha dit...

Hola Cris!

Que alegria, a la vista esta que el blog queda mucho mejor y las fotos lucen mucho mas.

Menuda foto!! donde te has metido?

Besos

Cris (V/N) ha dit...

*Berit's, thank you very much :)

*Mª Ángeles, Jose, me metí en un museo, jajajjaaa, la verdad es que ya voy aprendiendo más con la cámara, y creo que pueden ir quedando mejor las fotos tal y como me enseñásteis, así que muchísimas gracias, sois un cielo los dos :) Por lo demás, seguimos al pie del cañón, y quizás publicando menos, pero de más calidad, en lo que a fotografía se refiere (creo!) Besos grandes para vosotros :)**

Clidice ha dit...

no sé que dir-te, jo tinc una pantalla gran i no tinc problemes, tot i que si et llegeixo d'una altra banda probablement no la podré veure sencera. Potser és millor de l'altre tamany i poder clicar al damunt si s'escau no? O potser és perquè és vertical. De tota manera sempre hi ha pros i contres en tot :)

Sergi ha dit...

La foto es veu bé, però t'ha quedat tallada. El que podries fer seria fer el blog més ample per donar més importància a les fotos. L'espai on les poses és molt estret.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Hi ha una opció per tal d'aconseguir guanyar amplària en el blog i així poder posar les fotos tant verticals com horitzontals més grosses, si busques alguna pàgina d'ajuda a blogs ho trobaràs segur. Pel meu gust com més grosses es veuen les fotos millor.

Ánims!!

Cris (V/N) ha dit...

*Clídice, moltíssimes gràcies, la veritat és que això de les plantilles no ho domino massa, m'encanta la fotografia, tot i que no és el 100% del V/N, així que aniré veient com surt la història :) Un petó gran!

*XeXu, gràcies, no m'havia adonat que m'havia carregat un braç.... o la plantilla la havia posat molt àmple, no sé, suposo que em costa, però veig alguns espais ben macos, amb fotografies una mica més grans, però no he sabut trobar el terme mig veig, així que, continuaré provant :) I gràcies pel comentari!

*Miquel, això faré, suposo que millor que això serà un tutorial, pas a pas, per "ruquetes" com jo :) Un petó i gràcies per dir la teva!

TORO SALVAJE ha dit...

Jo també aprofito i et deixo un petó.

Muakkkkkkkkkkkk.

Cesc Sales ha dit...

M'agrada la foto...

.... ha dit...

Té impacte aquesta imatge.
Magnífics els contrastos.
Un b/n genial.
(Sembla un cartell d'una escola de tir)
Un petó, anna

alfonso ha dit...


Pero... ¿tú, que cámara usas? Yo cuando disparo, jamás perforo a nadie.
Pensándolo bien, debieras mirar si tú problema está en el disparador o en el objetivo.
Ah... y ni se te ocurra hacerte un autorretrato.

un beso

CR LMA
________________________________

fanal blau ha dit...

No m'hi posaré al darrera per si de cas...

Bona foto Cris!
Una abraçada!

Striper ha dit...

Jo aquets tamaixel trobo bé, allo que dius al meu bloc a mi no em faria pas res Ha Ha.

Assumpta ha dit...

Has d'eixamplar el blog, el cos principal.

Veritablement, sempre he pensat que amb les fotos precioses que fas, tens un blog massa "prim" ;-) Hauries de tenir-ne un que permetés el doble... o, fins i tot, sense barra lateral... queden molt bé!! Llavors les fotos lluirien molt més!! :-))

Jo vaig fer la plantilla del meu blog més ample quan encara s'havia de retocar tot l'HTML "manualment", però les noves plantilles de Blogger permeten fer-ho d'una forma molt més fàcil... però jo, sincerament, per un blog de fotos, sense barra lateral veuries quina passada!! :-))

pepa mas gisbert ha dit...

Siempre es un placer pasear por tu casa y tus fotografias.

Cris (V/N) ha dit...

*Toro, els petons sempre, sempre, són i seràn ben rebuts :) Gràcies!

*Cesc, gràcies, en realitat és ben simple oi? Ptons!

*Anna, moltes gràcies, comparteixo amb tu la passió pel B&N :) I si, això sembla, un cartell de Tir!!

*Ñoco, jajajjaa, buena la comparativa del "tiro" :) Un autorretrato es algo que tengo pendiente, pero, lo haré, no te quepa duda! Petons enormes, artista!!

*Fanal, tu al darrera de la càmera tens més perill que jo, eh? Petons reina, ben grans :)

*Striper, dolentot!!! :) Petons guapo!!

*Assumpta, a veure si n'aprenc, per que sóc de costums, i em fa por tocar alguna cosa i que tot s'en vagi a fer punyetes, però ho continuaré provant :) Petons maca, gràcies per comentar!

*Alma, lo mismo que para mí es un grandísimo placer pasar por la tuya a leerte y escucharte :) Petons i una abraçada! Por cierto, las vacaciones espero que bien, eh?

Anònim ha dit...

Jo de fotografia no entenc ni propi, a mi m'agraden o no m'agraden, ja ho saps, i amb tu poques vegades sóc objectiva, però .... jejeje, vaig a ser dolenta (cosa rara, eh?)
Sembla que li has cosit a trets!!! Jajaja.
I per què és t'agrada especialment aquesta foto, eh? eh? eh? lalala
Per cert, bonica foto;)
Maite zaitut maca:)

Jota Ele ha dit...

Pues sí que le han pegado tiros al pobre. Está como un colador.

Tienes que redimensionar la plantilla, Cris. Espero que lo que te han dicho María Ángeles y José Casielles te haya servido. Si tienes problemas, me lo dices y tratamos de descuajaringar el blog de forka definitiva e irreversible.

Besos, bella.

nur ha dit...

Sí, senyora: una foto molt maca que val la pena veure una mica més gran. Per un bloc visual com el teu valdria la pena fer més ampla la columna central, i tant! No sé si deu ser fàcil o no, però jo també voldria fer-ho: si ho trobes, avisa :)

Jordi Casanovas ha dit...

A part d'eixamplar el cos del blog, per posar fotos més grans sense perdre qualitat jo ho faig enllaçant-les des del Flickr. Ho pots veure a http://vanishingplace.blogspot.com.

DANI ha dit...

Un colador humà??? ja ja ja

Petons preciosos

Cris (V/N) ha dit...

*Vascatocawebs.... te llamo ésta mañana y ya te lo cuento de viva voz :) T'estimo, molt i molt :) muasssssssssssssssssssssssss!!!!!

*Jota, pues sabes? No me ha quedado como quisiera, la primera prueba no ha ido mal, pero el tema html lo llevo fatal, igual te mando un correo y miramos de "arreglarlo" juntos, te parece? Besos, Quijote :) muassssss!

*nur, estamos en ello :) T'aviso de debó si ho trobo eh? petons preciosa, gràcies per passar!

*Jordi, conec l'altre bloc teu de fa temps, però no s'hi poden deixar comentaris, oi? és una passada, i tinc compte al flickair, igual l'hauria de fer servir, no? :) petons i moltes gràcies!!

el paseante ha dit...

Cap tret a les cames. Aquests anaven a matar. Bona foto.

Cris (V/N) ha dit...

*DANI, doncs això sembla no? La veritat és que feia impressió l'escultura aquesta :) Ptons foradats!!

*Paseante, sempre és un gust veure't per aquí.... Gràcies per comentar, i si, jo també crec que anaven a fer "diana" :)

sànset i utnoa ha dit...

Això del html és un llenguatge escrit pel diable! per sort, en Xexu belluga per aquí (a nosaltres també, farà ja un any, ens va salvar d'un "apuro").

Jo la foto la veig la mar de bé!

*Sànset*

Núr ha dit...

Cris, i quin és aquest museu que tenen peces foradades??? ;)

khalina ha dit...

no et puc donar gaires consells en plantilles.

M'agrada aquesta foto. De quin museu és? Em recorda... ai, alguna cosa jaja

rits ha dit...

mmm, m'he perdut, ... la foto que tens posada és un pèl inquietant

Araceli Merino ha dit...

Ostres Cris!!! Ets tu la que havies disparat? Jo, si és així ets un veritable perill.

P. D.
Per modificar la mida de les fotos segurament primer has de modificar la plantilla del blog perquè mostri les fotos més grans.

J.Carlos ha dit...

muy bien vista,,bonita foto

saludos