27.5.10

13 Rue de Blogville: El xicot del "Colmadu"

"Fotografia i arrenjament de Helena B. i gràcies a la gent de Cazcarre Image Group"


Ale, dijous otra vez, parezco la Milá con un Gran Germà de esos que dan los jueves. Avui us parlaré del xicot del "colmadu", ese que os dije que está güenorro (espero que el meu Manolo no lea això). Aquí li vaig fer una foto amb la tia aquella que s'el vol lligar, la tigresa de vermell, però ell res, només té els ulls pels "eurus" (serà català segur!). Yo no he ido nunca a la botiga que té, per que el meu Manolo vol anar els dissabtes al "carreflús" por que dice que está más barato tot, i com em controla la pasta, pues nada, només passo per l'acera fent veure que paseo i així lo repaso al noi. Tiene un culete más mono que el de Banderas, que ja és dir, oi? M'encanta el llapis que porta a la orella, m'el menjaria, con la oreja incluída. Lástima que sea tan, tan, tan... rarito. No porta anell de "casao", ni se li coneix dona al veïnat, sempre va comptant els diners que porta a la butxaca, un montón de veces, i quan ho fa, somriu, como el "Escruge" ese del cuento. En el fondo me da pena. Ningú que l'esperi a casa, ni un gosset que li digui "guau", pero està tremendo, mira, n'hi han que neixen estrellados. Uis, que tard.... el Diario de la Patri, que comença ja! Au, con Dios. El jueves vengo otra vez, si eso, d'acord? Tinc més fotos de la penya aquesta del Blogville, hihihi, i sé moltes coses de "cotilleus", ya veréis, ya!

20 comentaris:

Les Coses són com Som ha dit...

aix neni, que no et tenia agregada i jo pensant-me que sí. Ara ja et tinc a la llista.
Doncs quin xicot més eixirit no? no sé per què serà, però els dels "colmadus" tenen perfils semblants. Al de Vic n'hi havia un de semblant, sempre mirant la pela, sense amistats ni gaire família (potser sí que en tenia, però no directa), i obria tots els dies de la setmana.
Un petonàs!!!

Naia ha dit...

Mari Puri!!! però que llarga se m'ha fet l'espera, ja tenia jo ganes de tirar l'ull a aquest bon mosso ... que el havia de analitzar a veure si li venia bé a la meva filla, i sent ..... li ve però que molt bé, eh?
He fet la foto més gran, per veure-ho bé, i té una mica de cara de cabroncete (en el bon sentit, que després no vull que pensi que tindrà una sogra que el mira malament), però el altres ... ufffffff , anem em va m'imagino jo amb la meva filla, amb aquest port, aquest estar, aquesta mirada picaruela, i hauria a la meva filla contenta tot el dia.
Perquè mira Mari Puri, una estació vella, però Santa Lucia la conserva la vista, i per descomptat el mosso, aquesta de bon veure, no ens anem a enganyar. Per descomptat, com li doneu l'ull la meva filla, no dura solter per molt temps. Si amb aquests músculs, seria un bon harrijasotzaile!!! Bé et deixo, que he de fer el sopar, i sinó no se'm fan les mongetes. (Per cert, si hi ha més homes per aquest veïnat, espero me'ls ensenyis, eh?)
Agurrrr, eta hurrengo art!!!
(Cris. ... buenisimooooooo, espero no em matin, jajaja, T'estimo maca)

TORO SALVAJE ha dit...

Jajajjajaja

Molt bó.

Petons.

◊ dissident ◊ ha dit...

Seguirem llegint aquesta apassionant "història" de la Mari Puri i companyia...

Salutacions!

Eli ha dit...

Aquest paio em sona!!!ja,ja,ja

Mª Angeles B. ha dit...

Que me gustan estas ultimas entradas que pones....los escenarios son geniales.

Besos

DANI ha dit...

El Frikisme s'ha apoderat de tu ja ja ja

Petons contents

Anònim ha dit...

Vaya, jamás hubiera pensado que un lápiz en la oreja pudiera ser algo sexy, tendré que apuntármelo...

Besos.

Jota Ele ha dit...

No me extraña Mari Puri que andes toda sofocada por el tendero. Es que, no hay más que verle para comprender su sex- appeal. El lápiz en la oreja le da, además, un plus de atractivo.

No estoy yo tan seguro que en el "Carreflús" estén las cosas más baratas que en su tienda. Mira a ver si convences al Manolo y te deja comprar aquí. Así, le haces un apaño en la trastienda.

¡Josús, que vecindario!

Besos, ardiente.

el paseante ha dit...

Vas al Carreflús elegante pero informá? Que yo a mi niña le digo que no se ponga pantalone de chandar con sapato d'aguja, que eso yatá anticuao.

Josep M. Ferrer ha dit...

Ja, ja, ja,... un escrit molt simpàtic a l'estil de "Les teresines"!!! Molt bo, molt sociològic!!!

El veí de dalt ha dit...

Per mi, que el botiguer aquest perd oli...

GAIA ha dit...

M'has fet riure una estona, noia!
M'encanta el llapis a l'orella! Ara només li faltaria el "palillu" a la boca

chanclas ha dit...

Esta serie tuya de la Rue es buenísima.
Y esta última foto, genial.
Saludos

rhanya2 ha dit...

Criticona!!!

David ha dit...

jajaja, molt bé, molt bé, jajaja.

pepa mas gisbert ha dit...

A per ell, que no parin el "cotilleus".

Una abraçada

Anònim ha dit...

m'encanta aquests episodis, em fan reir molt, però... tu has mirat bé a aquest noi? com pots dir que està "pa comerselo" si amb la panxa que té, quan vagi fer pipi haurà de fer-lo al tacte!! ja et donaré l'adreça del meu botiguer... salutacions i felicitacions

La sonrisa de Hiperion ha dit...

Ando de viernes, echando un ratito en los blogs... Paso por tu casa y como siempre quedo encantado. Feliz fin de semana.

Saludos y un abrazo.

ALEX B. ha dit...

Jajaja

Estoy de acuerdo contigo, el chico esta para comérselo, jaja
es que la gente no tiene gusto ni ná.
besos