17.6.09

Aviat....

Aviat vacances! Una setmana per davant i repetir destí per cinquena vegada.... Endevina, endevinalla, jugues? És una ciutat, costanera, amb regust a poble i aroma mediterrani.... El seu casc antic és ideal per endinsar-s'hi i passejar fins no poder més.... arribar a la Plaça Rodona, mirar betes i fils, trobar-te de morros amb la casa més estreta d'Espanya.... I de nit a la Plaça de l'Ajuntament fer-li una foto a la lluna (que és igual de famosa que el seu fruit més preat) mentre fas cua per assaborir un dolç gelat artesà.... Té un campanar més conegut que la pròpia catedral.... També una xurreria "realment" centenària on no hi cap ni una agulla per Sant Josep, data per cremar "Ninots" i fer que el cel sigui de mil colors i tot faci olor a pólvora.... S'ha fet una altra Ciutat dins la ciutat.... fins i tot es por veure-viure un Gran Premi de F1 per terra, i per mar la Copa Amèrica de Vela.... I si encara no ho saps (que ho dubto) et diré, que a la seva platja més famosa, després d'un bany, res millor que anar a dinar un bon arròs a Ca la Pepica.... Au, 3, 2, 1.... ja?
__________________________________________________________
Pronto vacaciones! Una semana por delante y repetir destino por quinta vez.... Adivina, adivinanza, juegas? Es una ciudad, costera, con regusto a pueblo y aroma mediterráneo.... Su casco antiguo es ideal para adentrarse en él y pasear hasta no poder más.... llegar a la Plaza Redonda, mirar betas e hilos.... darte de morros con la casa más estrecha de España.... Y de noche en la Plaza del Ayuntamiento, hacerle una foto a la luna, que es igual de famosa que su fruta más preciada, mientras haces cola para saborear un dulce helado artesano.... Tiene un campanario más conocido que la propia catedral.... También una churrería "realmente" centenaria donde no cabe ni una aguja por San José, que también es fecha para quemar "Ninots" y hacer que el cielo sea de mil colores y todo huela a pólvora.... Se ha hecho otra Ciudad dentro de la ciudad.... hasta se puede ver-vivir un Gran Premio de F1 por tierra, y por mar la Copa América de Vela.... Y si todavía no lo sabes (que lo dudo) te diré, que en su playa más famosa, después de un baño, nada mejor que ir a comer un buen arroz en Ca la Pepica.... Ale, 3, 2, 1.... ya ?

14 comentaris:

Imogen ha dit...

Yo lo se!!!!! jajajajaja
M'encanta la ciutat. He anat un parell o tres de cops. Aixó sí: vaig pujar al Miquelet...i mon pare es pensava que m'havia mort al arribar a dalt de tot. Blancaaaaaaaaa como la leche, quin mareig, Déu meu!!!
Petons!

Cris (V/N) ha dit...

jajajajjajaa, tu el tema esport com que no, oi? doncs, mira, jo no hi vaig pujar, però és preciós!!! Un petonàs nena!!! I el primer "minipunt" per tu ;)

nuria ha dit...

Prometo assaborir-la amb tu....i com sempre....GRÀCIES.
Buff...Cris, el que acabes de fer-me fer. Perdona les faltes. ;)

Cris (V/N) ha dit...

Nuria, cielo.... que gracias por acogerme en "tu casa".... Estoy muy, muy feliz.... Pero primero te espero yo en la mía, eh? :) Molts petons, preciosa!!!

Naia ha dit...

Yo me quedo sin minipunto y sin punto,jajaja,aunque me da que en este caso......juego en desventaja :) Besos guapa.

Raúl ha dit...

Aquí al ladito, me queda esa ciudad.
Un abrazo.

DooMMasteR ha dit...

Que les gaudeixis! A mi encara em queda un mes que es farà etern.

Boniques cames, eh? ;-)

Cris (V/N) ha dit...

*Naia, a ti te lo consiento todo.... abajo, en etiquetas, tienes la "solución".... muxus!!
*Raúl, entonces eres tan afortunado como yo, esta parte de la península es una absoluta maravilla :-) un abrazo cordial y gracias por tus visitas....
*DooM, gràcies, i tot arriba eh? Espero que ja estiguis millor i aviat ens posis unes fotos fantàstiques com les que ja ens tens acostumats!! Una abraçada i gràcies per venir :)

Josep M. Ferrer ha dit...

Què gaudeixis a València!!! Moltes gràcies pel teu comentari. M'he posat un vincle del teu blogspot en el meu per anar seguint tot el que vas penjant. Així doncs, fins aviat!!!

Cris (V/N) ha dit...

Josep Mª, gràcies, espero que si, només és l'inici, a l'agost espero repetir més dies i altre destí.... Gràcies per passar pel meu raconet, benvingut :)

Dani ha dit...

Gràcies pel comentari deixat al meu blog. Enhorabona pel teu, l´aniré seguint.
Dani

Cris (V/N) ha dit...

Gràcies Dani, un plaer i benvingut :)

MUY SEÑORES MÍOS ha dit...

Quin goig fa que algú parle o escriga, com tu ho fas, d'esta ciutat que durant molt de temps un ha sentit con si fora la mateixa cosa.

Gràcies.

Cris (V/N) ha dit...

*MUY SEÑORES MÍOS.... moltíssimes gràcies, tinc molt d'apreci a València, la he pogut gaudir diverses vegades, i sempre, sempre, m'ha encantat .... Dir-te que des d'el primer post, tinc "seguir comentarios" sempre clica't a cada entrada, així que, si algú escriu alguna cosa tan amable com la que tu m'has escrit, sempre em surt a la moderació dels comentaris. Gràcies a tu per venir :)