4.8.09

13....

Fa 13 anys que estem juntes.... Vas néixer amb olor de llimones, tan bonica com t'imaginava dins meu.... I tu em dons les gràcies a mi? No, carinyo, les gràcies te les donaré jo sempre, per ser tan especial, tan bona nena, dolça com la mel i tan meva.... Gràcies Princeseta, per ensenyar-me a ser millor persona.... a ser mare - assignatura ben complicada - però tu i jo ens vam graduar juntes el mateix dia, oi? Aprenc cada dia coses noves, del teu somriure, de la lluentor dels teus ulls, dels teus xisclets d'alegria, de tot i més.... Avui només puc dir-te un altre cop, que ets el millor que m'ha passat mai, que estaré al teu costat pel que necessitis, i que no oblidis mai, mai, que procuro fer les coses de la millor manera possible, tot i que ningú m'en ha ensenyat, petita meva, d'acord? Moltes felicitats mi amor i que per molts anys més. T'estimo per sempre.... fins a dalt del cel i més amunt de les estrelles....

__________________________________________________________

Hace 13 años que estamos juntas.... Naciste con olor de limones, tan bonita como te imaginaba dentro de mí.... Y tú me das las gracias a mí? No, cariño, las gracias te las daré yo siempre, por ser tan especial, tan buena niña, dulce como la miel y tan mía.... Gracias Princesita, por enseñarme a ser mejor persona.... a ser madre -asignatura bien complicada- pero tú y yo nos graduamos juntas el mismo día, verdad? Aprendo cada día cosas nuevas, de tu sonrisa, del resplandor de tus ojos, de tus chillidos de alegría, de todo y más.... Hoy sólo puedo decirte otra vez, que eres lo mejor que me ha pasado nunca, de que estaré en tu lado para lo que necesites, y que no olvides nunca, nunca, que procuro hacer las cosas de la mejor manera posible, todo y que nadie me ha enseñado, pequeña mía, de acuerdo? Muchas felicidades mi amor y que por muchos años más. Te quiero por siempre.... hasta encima del cielo y más arriba de las estrellas....

29 comentaris:

Sergi ha dit...

Molta bava veig caure jo per aquí... i no és per menys, aquest sentiment que desprenen les teves paraules ens explica com te l'estimes. I això és el més maco que hi ha.

Naia ha dit...

Niña me has emocionado, no tengo palabras, sabes muy bien lo que pienso y lo que siento. Zorionak a esa princesita tan maravillosa y a su maravillosa amatxu. Muxus:)

Imogen ha dit...

Felicitats mama!!!!! I de pas felicita a la teva peque, que ja no ho és tant.
Petons!!

Cris (V/N) ha dit...

*Xexu, aquest amor, realment es indescriptible.... gràcies per passar-te :)
*Naia.... qué te digo? Ya sabes de lo que hablo, verdad? Besos cielo :)
*Imogen, doncs no ho és, però sempre ho será.... Pel meu pare, encara sóc la "seva nena".... així que.... :) Petons!!

ALEX B. ha dit...

En est mundo bloggero tan anónimo es percioso tu orgullo fotografiado de madre.
un beso

Osselin ha dit...

Fa 13 anys que em vaig casar amb la meva dona. el millor encert de la meva vida. Va ser un bon ays per molta gent! salutacions.

Єѕтnoм ha dit...

mmm... quina cosa més dolça...ç

petons a les dues.

BRILLI-BRILLI ha dit...

Lo primero y ante todo felicitarte,y lo segundo es que será un verdadero placer agregarte a mi lista de Brilli-Brilli.
Besos

Pilar ha dit...

Hola Cris,primer de tot moltes felicitats per aquest aniversari, ser mare no es gens facil, però l´amor tot ho resol...
Gracies per passarte pel meu blog i comentar, la veritat que m´ ha agradat molt el teu, m´he sentit molt identificada amb molts dels teus escrits
Tambe t´enllaço per no perdre´t!
A reveure,
una abraçada

Jordi Casanovas ha dit...

felicitats doncs per la part que et toca

Cris (V/N) ha dit...

*ALEX B. no tengo mayor orgullo que el que ves y describo.... ponerle cara y ojos a las "palabras" quizás es lo de menos :) Un beso para ti :)
*Osselin.... deu ser que el 13 no porta mala sort com diuen no? Felicitats per tots dos també :)
*Estnom.... moltes gràcies guapa! Petons de tornada per tu :)
*BRILLI-BRILLI.... Hoy hace dos meses casi que visité tu blog por primea vez!....bienvenido y gracias por tus palabras. Me alegra ver que retomaste el blog.... felicidades pues a ti también!! :)
*kat, gràcies per passar i bones vacances.... una altra abraçada per a tu :)
*Jordi, moltes gràcies :) bones vacances!!

_MeiA_ ha dit...

Quin escrit més preciós!
Enhorabona per aprovar aquesta assignatura tan dificil.

Un petonàs

Cris (V/N) ha dit...

*Meia, gràcies!! com diuen "estoy en ello" que encara em queda molt que passar eh? Tot just iniciem la pre-adolescència.... Deu m'ampari :) Benvinguda tu també, un plaer tenir-te per aquí

Anònim ha dit...

L'amor de mare es pot ser el mes gran i indescriptible que una perona pugui coneixer mai. Celebro per que has pogut traduir en paraules, el mes bonic de a vida.

Cristina Alconchel

Cris (V/N) ha dit...

*Ostres Cris, has vingut al final!! Gràcies reina, tu haguéssis escrit una altra cosa, dient exactament el mateix.... :) Un petó grandissim, i gràcies per passar, sigues benvinguda!!!!!

fra miquel ha dit...

Buenu, buenuuu, Una lleona! Aquesta és de les meves!! Jo sóc del dia 2 d'agost.

Felicitats guapa! (ara ja ho puc dir, què t'he vist a la foto)

I segur que la nena també ho és de guapa.
Jo en tinc una que a l'octubre farà 14. Així que ja sé de què va la cosa.

Doncs venia per aquí buscant la foto que t'ha comentat la Carme i he trobat aquest post tant tendre.
Per cert no trobo la foto que t'ha comentat la Carme, la que li dius que te un filtre d'aquarel·la.

Petons

Cris (V/N) ha dit...

*fra miquel, moltissimes gràcies per les teves paraules, de debó! La foto que em dius és a un post, que es titula "Aquarela", i li he dit a la Carme que li enviaré l'original per tal de que el pogueu treballar millor.... Una salutació ben cordial per a tu :)

cosaensi ha dit...

guapisimas las dos, y tus ojos no pueden sonreir más de lo que lo hacen ( :

Cris (V/N) ha dit...

*be, muchas gracias, pues sí, la ñiña de mis ojos, ya toda una mujercita estupenda que me hace feliz a rabiar :) Gracias por pasar y bienvenida al V/N! Un besote

Dr. Muerte ha dit...

Se m'ha disparat el sucre senyora! a veure si treient alguna viscera se'm passa...

Cris (V/N) ha dit...

*Dr. Muerte, si em torna a dir senyora, li prometo que faré campanya a totes les mares amb criatures que conece (i en són un ciber-mogollón) per que vinguin a donar pel sac al seu bloc, que consti que queda advertit :)

Dr. Muerte ha dit...

A mi no s'atreveixi a amenaçar-me senyora meva! Envïi'm mares envïi'm-en, que ja tinc a punt les fotos de "parts que no van acabar d'anar del tot bé" a veure si agrada el meu blog entre les lloques-gallinàcies-incubadores-vaqueslleteres.
Señora meva (amb ñ que fot més), no ha nascut encara l'ésser que pugui tocar-me els collons com cal.

Cris (V/N) ha dit...

Dr. Muerte.... voldria fer un cafè amb mi? És una invitació formal, eh? no pensi pas malament ;)

Dr. Muerte ha dit...

i tant! au, ja pot agafar el primer avió cap a Califòrnia i aquí ens trobem...

Cris (V/N) ha dit...

allà de "las ciruelas"? osti, que potser és un pel massa lluny.... concretem més? jajajjajaja (no li digui a ningú, però vostè em posa mogollón)

Dr. Muerte ha dit...

Tranquil·la que no li diré a ningú, a la seva filla i/o parella tampoc.
Ara, si vol concretar més escrigui'm un mail, que aquí, amb tant "mirón" queda lleig...

Cris (V/N) ha dit...

ara s'em posarà vergonyós.... ais.... Aquesta que l'escriu tan ÑOÑA, té només a qui encara fa olor de llimones per donar explicacions.... intentaré localitzar el seu correu, suposo que no en tindrà, aqui deu estar la gràcia, oi? veurem si tin sort, i/o la té vostè i es deslliura de la SEÑORA (que no em fot, eh?)

Dr. Muerte ha dit...

Vergonyós no, discret sí. No confongui termes!
I no pateixi que sí que hi ha correu electrònic... l'ha trobat ja? ;)

Cris (V/N) ha dit...

Segur que ja el té a la carpeta de l'SPAM.... no m'hi jugaré pas res, que guanyo :) Sóc dona, mare, però no rossa, ni fava, quedi clar per endavant Señor Doctor!