7.6.10

13 Rue de Blogville: "La Mestressa de la Pensió"

"Fotografia i arrenjament de Helena B. i gràcies a la gent de Cazcarre Image Group"

Holaaa, bon dia! Que he estat afuera, en el pueblo y no he pogut venir fins avui a comentar, así que anem per feina, que tengo que quitar la pols de tota la casa, ay, qué palo! Pues nada, aquí os traigo una afoto de la Mestressa de la pensió pirata que té al seu piset, per que veieu quina mena de bestiar hay por mi urbanización del Blogville. Ah, que soy la Mari Puri, suposo que ja em coneixeu. Pues bien, ésta tipa, que té un nas que s'hauria d'operar, como la Esteban (mira que me gusta esa xicota, eh? quan diu lo del pollo y su Andreíta me meo toa, toa, toa... com el temassu del Jezulín, us recordeu?) resulta que relloga una merda de quartet de planchar o parecido, als pobres que es deixen enredar. les cobra a precio de oro una asquerosa habitació, que m'han dit que fa una peste a cochiquera, que pa qué... Pero mira, ella ben tiesa, tibada y arrogante, va aconssenguint dinerots per tot arreu, i després és més garrepa que el xicot del colmadu (si, el macizorro aquell). Ja he avisado a los Mozos per que vagin a controlar, i li fotin una bona multa, o la metan en la prisión, a ver si així escarmenta, la senyorona... Jo, mira, cada cop que li veig el nas de lloro, tinc ganes de portar-la a la protectora d'animals salvajes, però penso que pobrets, ells (los animalillos del bosque) no en ténen la culpa, verdad? Ale, que m'en vaig a treure la pols, y a poner la ropa a la lavadora, que tants dies fora tengo un trajín, que luego mi Manolo s'emprenya si no està todo limpio, quina cruz, senyor!!

13 comentaris:

Naia ha dit...

Egunon Mari Puri, si que has tardado, que ya pensaba que habias dejado al Manolo, y te habias ido con el chico del colmadu.
La señora esta, la verdad, que no es competencia para mi hija, (a ver si consigo colocarla ya), si que se aprovechara con los inquilinos, pero yo creo que es, para ver si duermen mal en el colchon y se pasan a la cama de ella, que se la ve muy necesitada, (dios me perdone, pero que se la va a hacer)
Y por las labores de casa no te preocupes, que al Manolo se le engaña como a todos los hombres, unos besitos y...y no se da cuenta del polvo que hay por la casa (que una sabe mas por vieja, que por sabia).
Una cosita, antes de ir a recoger las habas de la huerta, podrias conseguirme el telefono del chico del colmadu? (mira que me ha gustado para mi hija).
(Muxus Cris, mi niña t´estimo)

Mª Angeles B. ha dit...

Hola Mari puriiiiii!!!!

Anda que el ama de la pension esta bien armada, de picaporte me refiero jajajaja y el trasero que?.

El espejo del decorado recuerdo de haber visto uno igual en casa de alguna de mis tias.

Besos.

Espero y deseo que estes muy, pero que muy bien.

Elfreelang ha dit...

Anda que bé que us ho passeu ....Cris....algun dia potser em decideixo i participo...que no s'emprenyi gaire el Manolo!

TORO SALVAJE ha dit...

La Mari Puri em dona por.
Te una pinta que donen ganes de fugir...

Petons.

alfonso ha dit...


Menuda novelaza por entregas nos estás regalando.
Oiga, No se me olvide usted de poner SUS fotografías, que no sólo de novelas vive el hombre.

petons

CR & LMA
________________________________

Merce ha dit...

jajajaja oye, que bueno el modelito, la pose y la expresividad e Mari Puri :)

y

seguro que tu tambien harias una fantastica panoramica ;)

biquipetons

Jota Ele ha dit...

Mari Puri, ya te echábamos de menos.

No cabe duda que la "afoto" describe muy bien a la de la pensión. A ella y a su picota, que parece que tiene la muerte del loro. Y qué decir del rinconcito en que se encuentra. Tan minimalista y tan elegante.

Ahora que, me has defraudado. Denunciarla a los Mozos, me parece algo sin nombre. Deja a la pobre mujer que haga algún dinerillo con las habitaciones que le sobran. Aunque huelan a cochiquera, que vaya lengua que tienes.

Bueno, esperamos la siguiente entrega. Y limpia la casa, que tiene más mierda que la bombilla de una cuadra.

¡Hala, con Díos!

Besos.

◊ dissident ◊ ha dit...

Aci estem, seguint amb aquest divertit fulletó!!

Salut!

DANI ha dit...

Ja ja ja Frikilandia al poder ja ja ja.

Petons surrealistes.

PD: No cal que preguntis aquestes coses, saps que sempre es un honor si es fa bon us de les fotos ;))

El veí de dalt ha dit...

Mari Puri,
y me ha visto el culo que gasta la tipa? ¡Seguro que no hay fajas en los Encats suficentes para aguantarlo!

GURMET ha dit...

Em demanaves un pastis per a nens em dius que es per demà dimecres, i vols que lla col·labori a fer-ho, en primer lloc un pa de pessic al meu bloc trobaràs la recepta i si no el vols fer el pots encomana a qualsevol pastisseria o forn artesana, el talleu segon el farcits que vulgueu fer, perquè estigui millor l'emborratxàs (amb pinzell)amb un almibar que podeu fer amb 50% de aigua i sucre o i si us sembla unes gotetes de ansi, o amb 30% de melmelada de albercoc i aigua .
A partir de aqui el pots farcir amb lo que mes us agradi melmelada del sabor que vulgueu, crema pastissera, xocolata, nata. Jo recomana deixar la xocolata per cobrir el pastis i per sobre el podeu adornar amb fruits secs, fideus de xocolata lo de feliç aniversari si portes una foto a la pastisseria te la faran impresa en xocolata, ai poses feliç aniversari el seu nom ( això pot ser una sorpresa) espelmes bufar i a gaudir de la festa.
Espero que t'haguí servit al menys de orientació, lla crema pastissera la pots fer a casa es molt fàcil i a els nens els hi encanta remenar-la.

sànset i utnoa ha dit...

Coi, sí que té un nas memorable, sí.

Aquesta pirata dirà moltes mentides, dic jo.

*Sànset*

altairbejar ha dit...

Vaya lío en la cocina jejejeje.

Un abrazo.