6.1.10

Reis.... BI 2009



Manel, lamento no ser massa traçuda, però tenim una passió comú, la fotografia (jo també sóc una "plasta" de les fotos, bé ho sap qui em coneix).... Haig de dir que no coneixia el teu espai -casa teva- i que aquesta iniciativa del BI-09 m'ha permès de descobrir-te i poder gaudir de la teva bona fotografia i les teves reflexions.... Val a dir que m'he repassat el teu bloc de dalt a baix i que no sabia què regalar-te.... He fet proves per fer un power point.... no m'en he sortit, ni quan tenia a punt el recull (alguna cosa ha passat per que hi han imatges que no me les ha permès guardar) així que lamento que no hi siguin totes les teves fotografies del 2009, però si la major part que són una bona mostra d'algú que en sap, que té un molt bon ull, i que s'estima la seva terra.... Un plaer, haver-te descobert!! Passa un molt bon dia de Reis, amb la teva estimada família (bé, ho vaig "veure" al post del Nadal.... bona gent, bon humor.... com ha de ser) i que no deixis de fer mai el que t'agrada, de plasta res de res :) Un petó gran i una abraçada.... Ah, i del "regalet BI-09" només espero que t'agradi una "micona" .... Bon Any 2mil10 i ens anem seguint, d'acord?....

27 comentaris:

Striper ha dit...

Buaahh no trobo el meu regal!!!

Cris (V/N) ha dit...

*Striper, jo de moment tampoc, però si et serveix de consol és fins les 6 del matí, eh? Petons rei :) Passa un molt bon dia!!

assumpta ha dit...

Nenaaaaaaa!
Maco, maco, maco que t'ha quedat!!!

Bona nit i dolços per a tu "reina" de la màgia!
=)))

alfonso ha dit...


• Pasaba por aquí y...

• petons
____________________________________
CR & LMA

Cris (V/N) ha dit...

*assumpta, reina, veient el que ha fet motla gent em sembla tan senzillet, però és que no tinc traça.... només espero que al manel li agradi, jo m'ho he passat molt bé fent-lo i coneixent el seu bloc.... en fin, gràcies preciosa, molt bona nit de reis, estic disfrutant de valent :) petons!

*Ñoco, tú siempre eres bien recibido, verte siempre me da alegría, muchas gracias.... Feliz Noche de Reyes, un gran beso i molts petons :)

BACCD ha dit...

Hosti, l'Striper també plorava per casa meva. Pobret!

Cris, t'ha quedat molt rebé!! Ni ho dubtis! I et dic una cosa: el més important és la dedicació. Això dels vídeos i les presentacions queda molt llampant, però el que compta realment són les hores (perquè ens hi hem dedicat hores) a conèixer el blog, el blocaire i fer un regal pensant en ell. Són coses que no tenen preu.

Una abraçada i moltes felicitats!!

Ferran Porta ha dit...

Doncs nena, per no ser traçuda trobo que t'ha quedat molt mono; segur que li agrada, dona!

Bon dia de Reis a tothom.

rebaixes ha dit...

Als dos i a tots felicitats, coneixerem blogs que ni sabíem, potser i ara se'ns obriran en tal dia com un regal de reis.bona festa. Anton.
Un treball curós i amb l'art que teniu els que l'ull us fa CLIC.

assumpta ha dit...

Reinaaaaaaaaa!
Ara vinc de cal Veí i també m'he emocionat amb el regal que t'ha fet!
Un fantàstic regal, per a una dona
fantàstica! Gaudeix-lo bonica, que t'ho mereixes molt!
Que la màgia et segueixi acompanyant, Cris!!!
Un petonet.
=)))

Jota Ele ha dit...

Buen trabajo, Cris.

Estoy seguro que Manel estará más que complacido con el resultado.

Besos.

DooMMasteR ha dit...

Un bon homenatge :-)
Segur que li agradarà!

Cris (V/N) ha dit...

*Gràciessssssssssss, ha estat un plaer anar jugant amb tots vosaltres, sou gent encantadora, i és un plaer estar entre gent tan maca i creativa.... Nois, que per molts anys, si? Bon dia de Reis a tothom, un gran petó per a cadascú de vosaltres, el meu carinyo i admiració ja ho teniu :)

(Jota Ele, tú que no pillas -creo- el "catalino", gracias por estar siempre aquí, es un lujazo, un beso enorme)

khalina ha dit...

Cris, segur que al Manel li encantarà. A mi m'ha agradat molt. Jo tampoc sóc gens traçuda, i no sé ni si sabria fer el que has fet tu.

Petons! I quin regal t'ha fet el veí :)

Naia ha dit...

Bonic regal!!!!!! si senyor, t'ha quedat molt chulo.:) I plasta.....no creo que seais cap dels dos, la fotos d'ambdós són precioses, (i us ho diu una que odia la facin fotos), asi que...a seguir igual aquest any, que acabais de començar. T´estimo maca, petons :)

Osselin ha dit...

Bon any!

Manel Marqués ha dit...

Cris, Feliç dia de Reis i moltes gràcies!

És molt xulo, el muntatge. No pateixis, que sí que m'agrada!

De tota manera, com he dit al meu post d'aquesta matinada, i com tu mateixa has dit també, el millor és que ens hem conegut. Una abraçada, ens llegim!

Mª Angeles B. ha dit...

Muy buen trabajo Cris, espero que esl tambien este contento.

Besos

Elfreelang ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Elfreelang ha dit...

Cris que t'ha quedat molt bé! de conya! un plaer haver-te conegut! bon dia de reis i molt bon any!

Cris (V/N) ha dit...

*khalina, gràcies preciosa, petons :)

*Naia, un día te haré todas las fotos que dé mi cámara, y espero que sea pronto.... Gracias cariño, espero "verte" luego, muxus y zorionak preciosa!!!

*Josep, gràcies, igualment per a tu, una abraçada :)

*Manel, felíç doncs de que t'hagi agradat, per que amb molt de carinyo si que està fet, i si, poder-nos trobar per mig d'una iniciativa com aquesta doncs ja és un molt bon regal per a tots dos, oi? Un petó, acaba de gaudir del dia de Reis :) Sigues molt feliç!

*MªÁngeles y Jose, muchísmas gracias a los dos, espero que a vosotros os hayan traído lo mejor, que lo merecéis, un enorme abrazo a ambos :)

*Elvira, gràcies preciosa, el mateix dic, un plaer haver-te trobat (ah, t'he suprimit jo un comentari, que estava doblat ;) d'acord? ) Petons preciosa!!

El veí de dalt ha dit...

Ja t'ho han dit el Manel i la Duschgel, la gràcia de la blogosfera, i del nostre replà a Blogville és això: compartir i conèixer. I tu per ser una de les darreres veïnes en arribar, vens amb una empenta que fa por! ;) Celebro que t'agradi el meu regal.

◊ dissident ◊ ha dit...

Un regal molt bonic, que li haurà agradat molt al teu invisible blogaire.

Assumpta ha dit...

Has fet un muntatge preciós!! :-))

Però, a més, estem coneixent molts blogs i això és genial!! :-))

VICTOROK ha dit...

Muy bonitas imágenes en tu Blog.Me ha gustado visitarte. "Te sigo". Un saludo.

Núr ha dit...

Un altre fotògraf!!! ains, tants que en sou, quina vergonya penjar jo les meves tristes imatges! :S

El muntantge t'ha quedat guapíssim, Cris! I al Manel sembla que li ha agradat, oi? Que bé, que bé!!!! Com llueixen tots els blocs! :D

ShaO ha dit...

Te ha quedado genial! y bueno de plasta-fotos mejor no hablar, si cabe alguien más en la lista...jaja.
Buena seguro que has sido así que doy por hecho que ellos (los reyes) también lo han sido contigo. Debajo de mi arbol hay un saquito que tiene tu nombre...Te lo dejo aquí sí? ; ) Un besazo

Cris (V/N) ha dit...

* Veí, no et diré més del que ja saps, del que t'he dit, i t'han dit.... ets fantàstic, i prou :)

*Dissortat, dons crec que al menys he acomplert l'objectiu de fer alguna cosa per mi mateixa i que li agradi a ell ;)

*Assumpta, doncs jo n'he conegut una pila que no havia visitat encaara mai, però és el aquest món és molttttttttt gran i molt maco noia.... petons i gràcies :)

*VIKTOROK, muchísimas gracias, de verdad, celebro que te haya gustado lo que has visto por el V/N :) Saludos cordiales y un beso!

*Núr, tu fas coses que a mi em semblen inimaginables reina, així que.... jo només sóc una aprenenta de fotògrafa.... Moltíssimes gràcies per les teves paraules, jo també vaig flipar amb tot el que m'anava trobant per tots els blocs, em va encantar, i ja espero a l'any que ve :) petons maca!

*ShaO, muasssssssssss, "la cosa más dulce".... eso eres tú, gracias cariño, con sumo placer recojo tu regalo, que además me traes tu misma.... Montón de besos azucarados :)