30.6.09

Reposant....

Dia de platja, mar reposant.... com jo....
Compartir estones amb qui et faci somriure (encara que no en tinguis moltes ganes).... Baixar a la platja, cremar-te la planta dels peus.... Omplir-te de sorra el banyador, arrebossar les penes i aclarir-les una mica submergint-les dins el mar.... Fer el dormilega sota la ombrel·la, escoltar el soroll de l'aigua mentre els pensaments es relaxen.... Menjar arròs al "xiringuito" i de postres un gelat.... retornar a la sorra, fer fotos de boies grogues i de coloms tafaners.... recollir a tota pressa per una nova tempesta d'estiu, mentre es perd una xancleta pel camí i s'obliden algunes penes a la vora del mar.... una orxata ben fresca i dolça per berenar.... reposar cinc minuts més.... Respirar en blau....
_______________________________________________________
Día de playa, mar reposando. ... como yo....
Compartir ratos con quien te haga sonreír (aunque no tengas muchas ganas).... Bajar a la playa, quemarte la planta de los pies.... Llenarte de arena al bañador, rebozar las penas y aclararlas un poco sumergiéndolas dentro del mar.... Hacer el dormilón bajo la sombrilla, escuchar el ruido del agua mientras los pensamientos se relajan.... Comer arroz en el chiringuito y de postres un helado.... volver a la arena, hacer fotos de boyas amarillas y de palomas entrometidas.... recoger a toda prisa por una nueva tormenta de verano, mientras se pierde una chancleta por el camino y se olvidan algunas penas cerca del mar.... una horchata bien fresca y dulce para merendar.... reposar cinco minutos más.... Respirar en azul....

15 comentaris:

Osselin ha dit...

Hola,
Per divertir-te ja tens bona cámera i el que és més important, bon ull, com demostres en aquesta foto.
Per penjar fotos al blog no cal cap càmera "bona", si per fer ampliacions en paper de més de DINA4 o aconseguir fotos sense soroll en condicions difícils de lllum.
Salutacions.

Єѕтnoм ha dit...

mmm això té gust d'estiu.

Un petó, maca.

Imogen ha dit...

Uoooooooooo, quina foto més maca!!!
L'sprint ja està finiquitat. Vacances??? tant de bó no les tingui, serà senyal que he aprovat l'examen i he de fer el següent, pero fins que surti la nota sí que estic de panxing!!!
Petons

Cris (V/N) ha dit...

*Osselin, tens tota la rao, suposo que tinc ganes d'experimentar altres "clicks" on no arriba la meva càmara, sobretot en les "petites coses" que sempre surten desenfocades.... Gràcies pels teus consells, i salutacions cordials per a tu :)
*ESTNOM... ens agrada l'estiu, eh?
*Imogen, au, a disfrutar doncs, i ja em diràs el què, d'acord??? Sort i un petó :)

Unknown ha dit...

Algunes imatges... transmeten una calma tan necessària com vital.
El teu espai, també.
Una abraçada

Cris (V/N) ha dit...

*Jan, benvingut i moltes gràcies per deixar-me unes paraules.... torna quan vulguis i una abraçada per a tu també :)

Joana ha dit...

Cris,
Ja hi somio...estirar-me a la sorra i no fer res...només deixar que els pensaments volin i ordenar calixos de la ment
Bon estiu i bones vacances!

Cris (V/N) ha dit...

*Joana, ja en som dues.... quina falta que fa "carregar piles" oi? Bon estiu per tu també....Gràcies per venir i benvinguda :)

DANI ha dit...

Quan hi ha nens, això s'acaba ja ja ja sobretot això de fer el "ronço" sota l'ombrel·la.

Petos salats

Raúl ha dit...

Envidia me provocas. Envidia... y nada sana.
Abrazos

Cris (V/N) ha dit...

*Dani.. qui et penses que dic que em fa somriure a mi? la meva "princeseta".... pau i que duri :) El que passa és que ja és més de la banda dels "grans".... a punt dels 13!! Petó mariner!!
*Raúl.... enciende el ventilador, es jueves: hoy toca regalo tuyo.... eso sí es envidia "sana".... Cómo escribes!! Abrazo también para ti y para Elena (buen banner el último, eh?)

Naia ha dit...

Bonita foto, te estas haciendo una experta fotografa,eso o....las boyas en tu pueblo las ponen muy cerca ;) La playa es un buen lugar para pensar sin muchos agobios y el tiempo ayuda a ello. Besos guapa :)

Cris (V/N) ha dit...

*Naia, muchas gracias.... me metí en el agua para hacerla, pero valió la pena, verdad? Y pronto más vacaciones :) Un enorme beso para ti

nachocarreras ha dit...

Hola,
Esta imagen me transmite la paz del mar, me obliga a mirar al horizonte donde me doy cuenta de lo insignificantes que somos. Ni nosotros, ni nuestros problemas, ni... Ni... Somos nadie ante la inmensidad.
Saludos.

Josep M. Ferrer ha dit...

Molt bona sensació de perspectiva. Molt ben buscada!!! És un exemple clar per explicar a la gent que per fer bones fotos s'ha de moure el fotògraf i no pas l'objectiu. Molt bona captura!!!