25.6.09

Contrast de sentiments....

Estic apàtica, tristona, moixa, tova.... Em sap greu trobar-me així, per que tinc ganes d'escriure com sempre, però només em passen pel cap paraules malenconioses.... M'agradaria estar optimista.... pensar en colors vius, en música que em fes moure els peus.... però aquests estats d'ànim de vegades són incontrolables. Qui més qui menys els ha patit en algun moment de la seva vida.... No s'hi pot lluitar contra ells, almenys jo no n'he après, encara. Tot i que dic sovint allò de: "Si un problema té solució, per què amoïnar-se? I si no la té.... per què amoïnar-se?.... Doncs res, intentaré aplicar-me la meva pròpia medicina, i m'ho diré ben fluixet - a cau de cor - com una carícia tendra.... no se m'espanti pas i s'acabi de trencar.

13 comentaris:

Tony ha dit...

CRIS, LO MEJOR ES DESCONECTAR, SI PUEDES PILLAR UNAS VACACIONES IRTE DE VIAJE, Y DESCANSAR, CONOCER OTRAS GENTES Y OTRAS OPINIONES DE LA VIDA...SALUDOS Y MEJORATE

Cris (V/N) ha dit...

*Gracias Tony.... eso se intentará, pero todo tiene su "tempo".... Saludos y gracias por pasar, sé bienvenido....

Imogen ha dit...

Anims noieta!!!
No potser que una persona que fa aquesta meravella de fotografies tingui dies xof. No, no, agafa la càmera, posa el teu millor somriure i dispara!!!!!
Petons

Núr ha dit...

Aquests moments van i vénen i marxen i... tornen a venir! De tant en tant. Oi que saps que passarà? Doncs si et cal plora una miqueta i vés a dormir d'hora, que demà serà un altre dia! (A mi és el que em funciona en aquests casos!)

Cris (V/N) ha dit...

*Imogen.... ara és quan escolto el "Plou al cor".... M'en vaig de cap de setmana, a desconectar.... M'encantarà trobar un nou tema al teu bloc.... Un petó ben gran i gràcies nena!
*Nur, gràcies per passar, sigues benvinguda.... Suposo que faré el que dius.... Demà potser torna a sortir el sol. Un petó per tu "malalta de llengua"....

Sergi ha dit...

Bé, hi ha dies i èpoques de tot. Potser pots deixar que passi, però si ajudes una mica, segur que va millor. Ara, com fer-ho, són coses que només tu pots saber.

Naia ha dit...

Nena,no se si sabras el que em dol veure't asi,espero que aviat passada,i tornis a ser la Cris de sempre,saps que si vols......aqui em tens. Molts petons maca :)

Cris (V/N) ha dit...

*Xexu, és tot una mica complicat.... Però s'intentarà.... gràcies i sigues benvingut
*Naia.... sé donde estás.... eso siempre. Gracias y muxus polita

Josep M. Ferrer ha dit...

A mi em sol passa els diumenges per la tarda, quan els dilluns s'apropen a marxes forçades. Però bé, s'ha de passar i prou!!!

Molt bon contrallum. Les siluetes de les tiges aquestes queden molt bé.

Cris (V/N) ha dit...

*Josep M.... demà festa, un dilluns menys pel que preocupar-se.... Coses de Sant Pere :) Gràcies pel comentari, salutacions!

DooMMasteR ha dit...

Bonica, si necessites un company per xerrar, aquí em tens.
No tinc cap problema a baixar-me del tren abans :-)

nachocarreras ha dit...

Una imagen para un estado de ánimo.
Salud y suerte.

Cris (V/N) ha dit...

*DooM, només et puc dir: GRÀCIES.... Un petó ben gran :)
*Nacho, gracias por pasar.... la suerte es tan relativa que....