2.5.09

Calma....Alguns capvespres tenen una llum especial, ataronjada i groguenca.... Un far és testimoni d'una bella posta de sol a l'Atlàntic.... Les aigües calmes, llueixen serenor, es deixen admirar.... Repòs.... és una imatge que convida a seure en un pedrís i simplement disfrutar-la.... Hi han moments a la nostra existència que només has de contemplar-los per que venen a tu tan sols per fer-te un regal.... (Aquesta foto la vull regalar a certes persones que són i estan al meu costat en moments de tempesta, quan ells mateixos pateixen l'embat de les onades de la vida.... la calma sempre arriba.... tard o d'hora.... Gràcies.)
___________________________________________________
... Hay momentos en nuestra existencia que sólo tienes que contemplarlos por que vienen a ti tan sólo para hacerte un regalo....
(Esta foto la quiero regalar a ciertas personas que están a mi lado en momentos de tormenta, cuando ellos mismos sufren el embate de las olas de la vida... la calma siempre llega.... tarde o temprano.... Gracias.)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué fuerte! Este castillo, que tiene playa privada , era mi sueño de pequeña...siempre que pasaba por allí pensaba que algún día vivíría allí!Perdona que escrigui en castellà, però així ha sortit.
Petons,
Marta

Cris ha dit...

Marta, aquí pots escriure com millor et vingui.... És un lloc encantador, oi? Tens bon gust!! Petons :)